Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Verpleegkundige niveau 4 - Wijkteam Nieuw Clarenberg

Ben jij als verpleegkundige graag de ‘spin in het web’ rond het welbevinden van ouderen? Krijg jij energie van onverwachte situaties die vragen om een snelle en professionele oplossing? Dan ben jij de collega Verpleegkundige die wij zoeken in Wijkteam Nieuw Clarenberg. 

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4 voor 16 tot 24 uur per week in de aanleunwoningen van Nieuw Clarenberg in Vollenhove. Als jij je thuis voelt in de zorg en op zoek bent naar een afwisselende baan waarin je voortdurend kan leren en ontwikkelen, dan is dit wellicht jouw volgende baan. Je levert een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van leven van mensen. Je coördineert, stuurt, begeleidt en weet je collega’s en ondersteunende diensten te motiveren en te stimuleren tot het samen leveren van de best passende zorg. Je hebt als verpleegkundige een signalerende functie. Je kunt goed inspelen op onverwachte situaties en je professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk. Daarbij ben je klantgericht en zorgend en weet je hoe het demente brein werkt. Kwaliteit staat bij jou voorop evenals systematisch en zorgplanmatig werken. De privacy, zelfstandigheid en de waardigheid van de bewoners hou je daarbij voortdurend voor ogen.

Wat vragen wij?

 • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4, werkervaring is fijn maar ook starters zijn van harte welkom;
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je staat stevig in je schoenen en kan collega’s motiveren bij veranderingen;
 • Je werkt vanuit onze kernwaarden Vertrouwen, Verbinding en Verantwoordelijkheid;
 • Je bent flexibel inzetbaar op alle voorkomende diensten en je hebt een proactieve houding ten opzichte van (nieuwe) ontwikkelingen;
 • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers;


Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
 • Je werkt in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met zorgvragers op;
 • Samen met je teamcollega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie wijk;
 • De mogelijkheid tot leren en ontwikkelen;
 • In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar binnen het werkgebied Steenwijkerland;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VVT ingedeeld in FWG 45.


Wie zijn wij?
 
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Ellen Hammer, Wijkverpleegkundige ZONL via 06-22593320. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg. 

Wil je gelijk solliciteren?
Heb je voldoende informatie en ben je zo enthousiast dat je gelijk wilt solliciteren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de button 'solliciteer direct' om ons te laten weten waarom wij op zoek zijn naar jou!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij