Voorlezen:

Lettergrootte:

ZONL is een erkend
leer- en stagebedrijf

Werken en leren

Werk je nu in een winkel of bijvoorbeeld op kantoor en wil je graag als verzorgende in een verpleeghuis of een wijkteam aan de slag? Misschien ben je al verzorgende en wil je graag doorgroeien naar (wijk)verpleegkundige? Werk je als verzorgende IG en trekt het werk als verzorgende PG je aan? Of moet je nog starten op de arbeidsmarkt? Dan kun je solliciteren op onze werk-leertrajecten die we regelmatig starten.

Wij zijn een erkend leer- en stagebedrijf. Als zorgorganisatie hebben we veel kennis in huis en we willen mensen in opleiding hier volop van laten profiteren. We vinden het leuk om deze kennis te delen. Bij ons word je breed opgeleid. Je doet ervaring op bij één van onze woonzorglocaties, maar je werkt ook in een wijkteam. Daarnaast werk je nauw samen met de behandelaren van het Advies- en Behandelcentrum (ABC), zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde.

Begeleidende Leerweg (BBL)-trajecten

Graag willen we nieuwe mensen van alle leeftijden aan ons binden. Daarom starten we regelmatig Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-trajecten voor niveau 3 en 4, waarbij het leren in de praktijk centraal staat. Omdat bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land het welzijn van de cliënt of bewoner het uitgangspunt is, bieden we met de opleiding maatschappelijk verzorgende IG bovendien een unieke combinatie van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3 én het mbo-diploma maatschappelijke zorg niveau 3.

Wanneer starten we?

De startdata van de werk-leertrajecten maken we ruim van tevoren bekend via 'vacatures', Facebook (Werkenbijzonl) en Instagram (werkenbij.zonl)

Informatiebijeenkomst

Ruim voordat een werk-leertraject start, organiseren we een informatiebijeenkomst. Of je nu (nog) niet of wel bij ons werkt, in beide gevallen ben je van harte welkom! Je krijgt informatie over de inhoud en duur van de opleiding en wat we van jou verwachten. Verder is er alle ruimte om je vragen te beantwoorden. Aan het eind van de bijeenkomst, krijg je de vacature voor het werk-leertraject mee. Daarna kan je solliciteren.

Ervaringen

Klaver
Bellen Werken bij