Voorlezen:

Lettergrootte:

Altijd en overal professionals
met hart voor mensen

Aanmelden ondersteuning COVID-19

Ben jij (oud) verzorgende (IG), -verpleegkundige of -zorgverlener, met of zonder BIG-registratie en wil jij ons helpen? Wij kunnen deze hulp nu goed gebruiken! Bekijk hieronder de mogelijkheden die we hebben óf neem contact met ons op.

COVID-19 vraagt het uiterste van onze medewerkers en de organisatie. Het is een tijd waarin we goed op onszelf moeten passen én goed voor elkaar moeten zorgen. Wij zoeken daarom actief naar (oud) verzorgende IG of verpleegkundigen, die aan de slag willen in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, in ons revalidatiecentrum en in de wijkteams van de gemeenten Steenwijkerland, de Noordoostpolder en Urk. Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken? We horen graag van je. 

Direct aanmelden OUD-verzorgende (IG), -verpleegkundige en -zorgverleners

Binnen onze organisatie krijg je, als dat nodig is, hulp om weer bevoegd en bekwaam te worden. Hoe dat eruit ziet, is afhankelijk van de afdeling of het team waar je terecht komt en welke werkzaamheden je gaat verrichten.

Direct aanmelden verzorgenden IG en verpleegkundigen

  • Ben je verzorgende IG? Bekijk dan hier hoe we jouw hulp kunnen gebruiken.
  • Ben je verpleegkundige? Bekijk dan hier hoe we jouw hulp kunnen gebruiken.

Geen (oud) zorgverlener, maar wel beschikbaar?

Heb je geen opleiding of ervaring in de zorg of welzijn, maar wil je wel wat doen? Meld je dan aan voor Ready2Help van het Rode Kruis.  

Na je aanmelding

Direct na je aanmelding gaan onze collega's aan de slag met jouw gegevens. Ze zullen binnen 24 uur contact met je zoeken om samen met jou te bespreken hoe je kunt helpen. Jouw voorkeur is belangrijk voor ons. Vertel ons dus gerust of je liever in een van onze woonzorgcentra helpt, de cliënten in de wijkverpleging bezoekt of werkt in ons revalidatiecentrum. 

Hulp nodig bij je aanmelding of heb je vragen? 

Neem bij vragen gerust contact op met ons 'interne uitzendbureau' MATCH. Deze collega's coördineren en begeleiden alle aangeboden hulp. Je bereikt ze via: coronamatch@zorggroep-onl.nl of (0521) 23 55 60

Bellen Werken bij