Voorlezen:

Lettergrootte:

Leren en werken
in de zorg.

Aanmelden Webinars

Heb jij altijd al een overstap naar de zorg overwogen? Wil jij je laten omscholen en een échte bijdrage leveren aan de zorg? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is deze informatie speciaal voor jou! Als in de afgelopen twee jaar iets duidelijk werd, is dat werken in de zorg nog steeds de toekomst heeft. Wij maken opnieuw ruimte voor een hoop nieuwe leerlingen: mensen die de daad bij het woord willen voegen en een leer-werktraject in de zorg willen gaan volgen. 

De opleiding: Maatschappelijk Verzorgende IG (niveau 3)

Tijdens de opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG leer je ondersteuning te bieden aan de bewoners van diverse woonzorgcentra, cliënten in de wijk én revalidanten van ons revalidatiecentrum op het gebied van dagelijkse zorg. Als Maatschappelijk Verzorgende IG kun je mensen verzorgen én begeleiden. Met deze opleiding behaal je dan ook twee mbo-diploma’s: Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG. Om in aanmerking te komen voor het volgen van deze opleiding, heb je minimaal een afgeronde opleiding op mbo 2 niveau nodig. 

De opleiding: Verpleegkundige (niveau 4)

Tijdens de opleiding tot Verpleegkundige leer je zorg, begeleiding en ondersteuning te bieden aan de cliënten in onze woonzorgcentra, in de wijk én als revalidant van ons revalidatiecentrum. Als verpleegkundige bepaal je welke zorg een cliënt nodig heeft en stel je een zorgleefplan op. Je houdt de gezondheid van de zorgvrager goed in de gaten en je geeft voorlichting en advies. Als verpleegkundige heb je een uitstekende toekomst voor je. 

Aanmelden webinar voor meer informatie

Meld je aan voor een van de online webinars om meer informatie te krijgen over deze leer-werktrajecten. Tijdens het webinar vertellen we je alles over de opleidingstrajecten en het werk wat je ondertussen gaat doen. We nemen je mee in de studiebelasting en hoeveel uur per week je hier aan kwijt bent. Ook heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen over het werk, want er zijn collega's aanwezig dit het werk al doen.

Webinar voor de opleiding tot 'Maatschappelijk Verzorgende IG':

  • Datum: maandag 9 mei 2022
  • Tijd: 19:00 uur
  • Aanmelden uiterlijk vrijdag 6 mei 2022.

Webinar voor de opleiding tot 'Verpleegkundige':

  • Datum: maandag 11 april 2022
  • Tijd: 19:00 uur
  • Aanmelden uiterlijk vrijdag 8 april 2022. 
    • let op: je dient in bezit te zijn van een diploma Verzorgende IG.

Meld je aan via e-mail, rechtstreeks bij onze collega Karla Bult via: k.bult@zorggroep-onl.nl. Tijdens de informatie webinar vertellen we je ook, hoe je kunt solliciteren naar een van de opleidingsplaatsen. Vertel ons alsjeblieft voor welke opleiding je het webinar wenst bij te wonen. 

Lees ook het meest recente nieuws over onze BBL-opleidingen:

NIEUWS: SBB verlengd erkenning ‘leerbedrijf ZONL’ met vier jaar.

Bellen Werken bij