Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Applicatiebeheerder

Wij zoeken een enthousiaste applicatiebeheerder die samen met ons niet alleen de superusers goed kan trainen, maar dit proces ook kan borgen voor de toekomst en helpt bouwen aan ons applicatielandschap. Daarbij hopen we dat je het leuk vindt, om met ons mee te denken bij het vervangen van een bestaande applicatie. Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan vandaag nog!

Wie zoeken wij?
Als applicatiebeheerder adviseer je over de verschillende softwareapplicaties die wij binnen onze waardeketens gebruiken. Jouw aandachtsgebied zal de waardeketen Jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijke Ondersteuning (JMO) zijn. Je onderhoudt, implementeert en optimaliseert verschillende applicaties die door onze consultatiebureaus en maatschappelijk werkers gebruikt worden. Je zorgt ervoor dat de eindgebruikers probleemloos kunnen werken met deze systemen. In basis betreft het de applicaties KD+ en het ouderportaal Mijn Kinddossier, maar ook STAPP, het ondersteunend systeem voor de maatschappelijk werkers.

KD+ is het digitale dossier in de jeugdgezondheidszorg, waarin kind gegevens bewaard en continue bijgewerkt worden gedurende de eerste 4 jaar van elk kind. STAPP is een applicatie gericht op het ondersteunen van de maatschappelijk werkers die werkzaam zijn binnen ZONL. Als applicatiebeheerder signaleer je knelpunten, inventariseer je behoeften en doe je verbetervoorstellen, gevraagd én ongevraagd. Je maakt rapportages ten behoeve van de verantwoording aan gemeenten (jaarrapportages) of om het management te helpen sturen. Natuurlijk test je nieuwe releases van het systeem en bepaal je de impact voor de betrokken medewerkers en andere gebruikers. Waar nodig organiseer je tijdig een goede training of andere vorm van instructie.

Het heeft onze wens om te zoeken naar een vervangend systeem voor STAPP. Als applicatiebeheerder zal je betrokken worden bij dit omvangrijke project. Vanaf 2022 zal je ook bezig gaan met het scholen van de superusers van KD+, de formalisering van hun rol en jouw taken om zo dit proces te borgen voor de toekomst. Binnen het team interne services zijn we bezig met de integratie van alle applicatiebeheerders. Ook binnen het vormgeven van al deze processen en dit team, zijn uitdagingen waar je jouw expertise goed bij kunnen gebruiken.

De werkomgeving
Als applicatiebeheerder werk je in ons team Interne Services, vanaf onze kantoren in Steenwijk en Emmeloord. Naast een aantal collega applicatiebeheerders met kernapplicaties op het gebied van zorg en financiën, werk jij veel samen met de superusers van de  waardeketen Jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijke Ondersteuning (JMO). Daarnaast ben je een sparringpartner voor de gebiedsmanager JMO, manager JMO en de teammanager Interne Services.

De applicatiebeheerders sparren met enige regelmaat over zaken die spelen binnen het vakgebied. Het is de bedoeling dat de applicatiebeheerders elkaar op hoofdlijnen kunnen vervangen, als dat nodig is.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een energieke, nieuwe collega. Iemand die bewust kiest voor het werken in de zorg en het ondersteunen van onze professionals en (para)medici. Bij voorkeur heb je ervaring met onze applicaties, maar mocht dat niet zo zijn, kunnen wij je hier in wegwijs maken. Daarbij:

  • heb je een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van ICT en affiniteit met ICT en/of applicatiebeheer;
  • heb je ervaring met het inrichten van digitale processen, ben je cijfermatig sterk en weet je hoe je managementrapportages kunt bouwen;
  • ben je bedrijfs- en procesmatig sterk, doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk en energiek;
  • en breng jij frisse dynamiek voor ons nog jonge team applicatiebeheerders.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 2.773,54 en € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 45 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling;

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Joop van der Lei (Manager Interne Services) via j.vanderlei@zorggroep-onl.nl of 06 3754 7939.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij