Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Assistent Financial Controller

Ben jij een enthousiaste, proactieve en accurate financiële duizendpoot? En lijkt het jou een interessante uitdaging om deze kwaliteiten binnen de ouderenzorg in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Als assistent financial controller bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) ben je verantwoordelijk voor accurate, tijdige en volledige rapportages met betrekking tot financiële informatie. Zo voorzien jij en je collega’s alle interne en externe stakeholders op het juiste moment van up-to-date informatie en een financieel overzicht.

Door het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een enthousiaste assistent financial controller met inzicht in het financiële proces. Als jij je het proces bij de Zorggroep eigen hebt gemaakt, krijg je van ons de vrijheid om naar eigen inzicht verbeteringen aan te brengen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief zodat we samen kunnen bouwen aan een sterke servicegerichte afdeling. Je zult daarvoor ook deelnemen aan gezamenlijke projecten met de collega’s van team Planning & Control.

Als assistent financial controller deel je zelf je werktijd in. Het is wenselijk dat je minimaal de helft van je werkweek op ons kantoor in Steenwijk werkt, maar het is aan jou om te bepalen waar je de rest van je tijd werkt. Wij faciliteren daarvoor een laptop en mobiele telefoon (en indien gewenst een bureau met stoel) zodat je in principe overal kunt werken.


De werkomgeving
De Financiële Administratie is verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige administratie, (financiële) vastlegging en rapportage van cijfers en het op orde houden van de daarvoor ontworpen processen. Het team bestaat uit twee assistent financial controllers en twee financieel medewerkers. Jij en je collega’s leggen verantwoording af aan de teammanager Administratieve Diensten. Daarnaast werk je intensief samen met de business controllers van team Planning & Control, de cliëntenadministratie en de salarisadministratie.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een sociale en enthousiaste collega. Iemand die het werk als assistent financial controller in de vingers heeft en zin heeft in een uitdaging. Daarnaast:

  • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • heb je bij voorkeur meerdere jaren relevante (werk)ervaring opgedaan in een soortgelijke functie of werkveld;
  • ben je communicatief vaardig, nieuwsgierig, proactief, daadkrachtig en flexibel;
  • kun je creatief en overstijgend denken en handelen op het financiële vlak en binnen de bestaande processen;
  • en ben je ten slotte in staat om te analyseren en nauwkeurig en gestructureerd te werken zodat je snel tot de kern van het probleem komt.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 2.492,51 en € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 45 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijk werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bernedine Hakvoort (financial controller en teammanager Administratieve Diensten), via b.hakvoort@zorggroep-onl.nl of 06-8308 9834.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina. Gedurende de looptijd van deze vacature zullen wij geschikte kandidaten in behandeling nemen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij