Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Basisarts Ouderengeneeskunde (avond-, nacht- & weekenddiensten)

Wie zoeken wij?
Als basisarts ouderengeneeskunde bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) ben je tijdens avond-, nacht- & weekenddiensten oproepbaar in geval van calamiteiten of noodsituaties, voor onze woonzorgcentra en verpleeghuizen in de gemeenten Noordoostpolder en Urk.

De cliënten in onze verpleeghuizen, zijn de diagnostische fase vaak voorbij. De cliënten ervaren somatische problematiek (b.v. parkinson) of psychogeriatrische problematiek (b.v. dementie). ’s Avonds, ’s nachts of in de weekenden ontstaan soms acute situaties die vragen om de directe expertise van een arts. Met een specialist ouderengeneeskunde in de achterwacht, is de basisarts ouderengeneeskunde het eerste aanspreekpunt om de situatie te beoordelen en eventueel behandeling in te zetten.

Als basisarts ouderengeneeskunde ben je zelfstandig bevoegd voor het stellen van medische diagnoses en het behandelen van cliënten. Momenteel vallen er in de gemeenten Noordoostpolder, Steenwijkerland en op Urk ruim 200 cliënten tijdens de avond-, nacht- en weekenddiensten onder jouw aandacht. Sommige diensten ervaart men als rustig, maar vaak is het hard werken. Door de acute situaties waar je in terecht komt, vragen we veel van je klinische vaardigheden en hopen we dat je kalm kunt blijven in stressvolle situaties. Als basisarts ouderengeneeskunde bij ZONL, is geen dienst hetzelfde en blijft het werk uitdagend.

De werkomgeving
Je gaat werken in het Advies- en Behandelcentrum van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Het Advies- en Behandelcentrum biedt multidisciplinaire diagnostiek, advies, behandeling, begeleiding en revalidatie aan ouderen met complexe problematiek in Noordoostpolder, Steenwijkerland en op Urk. Het team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, een verpleegkundig specialist een verpleegkundig specialist in opleiding, een physican assistent, gedragskundigen, (GZ)-psycholoog, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, beweegagogen, logopedisten, diëtisten, muziektherapeuten en een geestelijke verzorger. We leveren zowel intra- als extramurale behandeling op locatie of aan huis. Tevens kan de behandeling, op basis van de hulpvraag van de cliënt, zowel mono- als multidisciplinair geboden/geleverd worden.

Diensten in de avond-, nacht- en weekendzorg lopen van 17.00 uur tot 08.00 uur de volgende dag. Momenteel wordt er om het weekend gewerkt, maar het team verzorgd zelf de roosters en wil graag rekening houden met jouw werkwensen. Wij bieden voor de rustige diensten een slaapplek aan.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een fijne collega. Iemand die gedreven is en barst van de energie. Natuurlijk heeft de oudere mens jouw interesse. Daarbij:

 • Je bent basisarts en in het bezit van een geldige BIG-registratie;
 • Heb je enkele jaren werkervaring als basisarts en bij voorkeur een achtergrond in chronische ouderenzorg;
 • Kun je zelfstandig werken, ben je initiatiefrijk, daadkrachtig en hou je van aanpakken;
 • Beschik je over tact en inlevingsvermogen en kun je goed luisteren, motiveren, stimuleren en overtuigen;
 • Heb je een open en betrokken houding, je bent integer en je hebt goede contactuele eigenschappen;
 • Durf je jezelf te laten zien en sta je voor je vak.

De standplaats van deze vacature is Emmeloord, maar je bent bereid te reizen door ons werkgebied (Noordoosterpolder en Urk). Daarbij vang je oproepen op van collega zorgorganisaties op Urk en ben je dus ook buiten ZONL aan het werk.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris ligt tussen € 3.818,87 en € 5.752,21 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 65 cao VVT);
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
 • Kun je slapen tijdens een dienst? Dan ontvang je per 8 uur, 1 uur betaalde vergoeding.
 • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. ZZP’ers zijn welkom te reageren;
 • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling. Heb je geen eigen auto, dan hebben wij voor tijdens jouw dienst een auto beschikbaar.

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met teammanager Bram de Bloois via 06-37003732 of via b.debloois@zorggroep-onl.nl.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij