Voorlezen:

Lettergrootte:

Alle ruimte voor u,
maar ook voor familie en vrienden

De Zaaier

Als thuis wonen met dementie niet meer gaat en u niet naar een verpleeghuis wilt verhuizen, dan kunt u terecht in De Zaaier in Blokzijl. Het gezellig ingerichte pand staat in het dorp en in de nabijheid van groen en water. De moderne woning is voorzien van alle gemakken en faciliteiten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Als u verhuist naar De Zaaier komt u in één van de twee prachtige groepswoningen. U krijgt er een eigen kamer, die u zelf naar uw smaak kunt inrichten en waar u zich desgewenst kunt terugtrekken. In De Zaaier bevinden zich twee woningen die ieder plaats bieden aan 6 bewoners met dementie. Een klein, hecht team van medewerkers zorgt voor het welzijn en welbevinden van de bewoners.

Huiselijk, veilige plek en structuur

Met het kleinschalige wonen biedt De Zaaier een veilige plek om te wonen met aandacht voor u als persoon. Ook zijn er vrijwilligers actief, zogenaamde ‘woonvrijwilligers’, die activiteiten aanbieden die afgestemd worden op uw voorkeuren en mogelijkheden. Het contact met familie en vrienden vinden wij heel belangrijk en ook als u in De Zaaier woont kan dat blijven zoals het nu is, zij zorgen voor gezelligheid en afwisseling. Zo streven wij er naar om u een fijn thuis te bieden. U kunt bij De Zaaier rekenen op professionele zorg van de medewerkers, een duidelijke structuur en een huiselijke sfeer.

Kwaliteit van leven

Ook wanneer u kampt met dementie, is kwaliteit van leven nog steeds belangrijk. Door ons te richten op wat u wél kunt en wil doen, proberen we bij De Zaaier hier zoveel mogelijk aandacht voor te hebben. Ook vinden wij gezonde voeding en beweging belangrijke aandachtspunten om uw kwaliteit van leven zo lang mogelijk te kunnen waarborgen.

Persoonlijke zorg en aandacht

Onze woonbegeleiders zijn 24 uur per dag aanwezig voor deskundige ondersteuning en zorgverlening. Zij vormen een klein hecht team, zodat u vertrouwde gezichten ziet. Herkenbaarheid en structuur geven de bewoners houvast. Er is oog voor uw persoonlijke situatie, we onderhouden goed contact met uw familie en gaan uit van wat u (nog) zelf kunt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wonen in De Zaaier of over onze andere mogelijkheden van wonen met zorg? Wilt u weten welke woonvorm het beste bij uw situatie en die van uw dierbare past? Onze zorgbemiddelaars gaan graag geheel vrijblijvend met u in gesprek om samen te kijken wat uw wensen en behoeften zijn. U kunt ze op werkdagen bellen op (0527) 61 49 95 of mailen naar: zorgbemiddeling@zorggroep-onl.nl

Ervaringen

Klaver
Bellen Werken bij