Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Fysiotherapeut - Advies- en Behandelcentrum

Advies- en Behandelcentrum & Geriatrische Revalidatiezorg

Ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof, zoeken wij vanaf 29 januari een algemeen fysiotherapeut. Het Advies- en Behandelcentrum (ABC) van Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft tot 13 juni 2021 behoefte aan jouw ondersteuning.

Wie zoeken wij?
Als algemeen fysiotherapeut bij het Advies- en Behandelcentrum (ABC) van Zorggroep Oude en Nieuwe Land, werk je voornamelijk in Revalidatie De Schakel in Emmeloord. Daar biedt je multidisciplinaire behandeling en revalidatie aan patiënten met complexe problematiek. Regulier, maar zeker nu, verplaatsen ziekenhuizen, waar nodig en mogelijk, hun patiënten versneld richting een revalidatiecentrum. Wij ontvangen de meeste uiteenlopende (combinaties van) ziektebeelden. Als algemeen fysiotherapeut ben je expert in houding en beweging. Je houd je bezig met het fysiotherapeutisch onderzoeken, begeleiden en behandelen van de ouder wordende cliënt. Je helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten en zorgt dat de cliënt zich weer snel optimaal kan bewegen.

Daarnaast werk je als algemeen fysiotherapeut ook in de 1ste lijn. Je bezoekt dan bijvoorbeeld de cliënten thuis of werkt met cliënten op Revalidatie De Schakel. Je hebt dan ook een zeer afwisselende functie, waarin geen dag hetzelfde is.

De werkomgeving
Je komt te werken in ons revalidatiecentrum De Schakel. Hier revalideren jonge en oudere mensen na een operatie, beroerte of longaandoening aan hun herstel. Er zijn 22 plaatsen met kortdurende zorg en behandeling waarbij de revalidant tijdelijk in De Schakel verblijft. Er wordt nauw samengewerkt met een team van behandelaren zoals een fysiotherapeut, diëtist, ergotherapeut, logopedist of psycholoog. Alles volgens een behandelplan dat in overleg met de revalidant is opgesteld.

Revalidatie De Schakel is onderdeel van het Advies- en Behandelcentrum. Het ABC biedt multidisciplinaire diagnostiek, advies, behandeling en revalidatie aan ouderen met complexe problematiek in de Noordoostpolder, Steenwijkerland en Urk.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, die flexibel inzetbaar is (20 tot 30 uur per week, maandag t/m vrijdag). Door de huidige pandemie fluctueert het aantal revalidanten. Wij zoeken iemand die, afhankelijk van deze wisselende vraag, tijdelijk kan bijdragen aan ons team. Daarbij:

  • Ben je in het bezit van een hbo-diploma fysiotherapie en ben je geregistreerd in het CKR.
  • Je hebt affiniteit met ouderenzorg en revalidatie en ziet uitdaging in complexe ziektebeelden.
  • Je bent een zelfstandige en flexibele professional, die goed kan samenwerken in een multidisciplinair team en ervaring heeft met multi-complexe pathologie.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met geriatrische revalidatiezorg en eerstelijns behandelingen, op locatie en aan huis, en de bijbehorende digitale verslaglegging. Wij werken met het programma Ysis.
  • Om je goed te kunnen verplaatsen door ons werkgebied heen, ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 2.621,81 en € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 55 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Wij bieden een tijdelijk contract. Deze tijdelijke vacatureruimte is beschikbaar van 29 januari 2021 tot 13 juni 2021;


Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Michiel Speet (Teammanager Revalidatie De Schakel), via m.speet@zorggroep-onl.nl of 06- 22604545. Of bij afwezigheid Chantal Knuvers, via c.knuvers@zorggroep-onl.nl of 06-13403946.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij