Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Helpende - Talma Hof

Voel jij je thuis in de zorg? Gaat je voorkeur uit naar het werken met ouderen en het bieden van ondersteuning bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Functie:
Verpleeghuis Talma Hof te Emmeloord zoekt een enthousiaste collega in de functie van Helpende. Het betreft een functie op een psychogeriatrische afdeling, genaamd Hooiland, voor 12 tot 16 uur per week. Dagelijks verzorg en begeleidt jij de cliënten conform het Zorgleefplan en biedt je hulp waar nodig. Je draagt zorg voor de persoonlijke verzorging (ADL) en begeleiding van onze cliënten, maar je helpt ook bij de maaltijden. Daarnaast heb je een signalerende functie bij veranderingen in de zorgvraag van de cliënten en ben je inzetbaar op alle voorkomende diensten, ook de nachtdiensten.

De locatie:
Verpleeghuis Talma Hof ligt aan de rand van Emmeloord, er wonen (jonge) mensen met dementie en/of een somatische beperking. Talma Hof heeft onlangs de inrichting gemoderniseerd en beschikt over een mooie, royale beleeftuin. Tevens is er een sfeervol restaurant, waar cliënten van Philadelphia vol enthousiasme werken. Een prettige plek waar ook jij kunt genieten van een kopje koffie of een heerlijke lunch. Tevens is er een kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, cateringservice en een kleine winkel. Bijgestaan door vele vrijwilligers organiseren we activiteiten voor de bewoners. In een reminiscentie ruimte, nemen we bewoners mee naar vroeger. In Talma Hof maken we gebruik van zorgtechnologie, zo hebben alle kamers o.a. een nieuw zorgalarmeringssysteem gekregen. Naast kwaliteit van zorg heeft kwaliteit van leven van bewoners van Talma Hof onze grootste aandacht. Een fijne werkomgeving waar we elke dag streven naar een zinvolle dag voor de bewoners!

Profiel

  • Een mbo-opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 afgerond.
  • Je hebt affiniteit met het leveren van zorg aan doorgaans ouderen mensen, al dan niet met geheugenproblemen. 
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en je kennis van ziektebeelden is actueel.
  • Je bent in staat om in een open en respectvolle houding helpend te zijn voor onze cliënten.
  • Je bent bereid alle voorkomende helpende diensten te werken.


Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie dit contract te verlengen voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT ingedeeld in FWG 25.
  • Samen met de bewoner en zijn/haar netwerk maak je betrokken zorg mogelijk waarbij de regie bij de cliënt ligt.


Wie zijn wij? 
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Margreet van Dijk, teammanagerTalma Hof, via 06-53914496.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te solliciteren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de ‘solliciteer’ button op deze pagina. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.\ 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij