Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Huishoudelijk medewerker - Talma Hof

Heb jij een goed gevoel voor hygiëne en een dienstverlenende instelling? Vind je het daarnaast leuk om met ouderen mensen om te gaan? Woonzorgcentrum Talma Hof in Emmeloord is dan op zoek naar jou! Ter uitbreiding van hun team zijn ze namelijk op zoek naar een collega in de functie van Huishoudelijk medewerker op flexibele basis.

De functie
Als huishoudelijk medewerker bied jij ondersteuning bij de huishoudelijk taken van onze cliënten. Je verricht dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden zowel binnen algemene ruimtes als binnen de cliëntenkamers. Bij voorkeur heb je ervaringskennis van het brede palet aan schoonmaakwerkzaamheden, technieken, middelen en apparatuur. Je bent op de hoogte van de voorschriften en het hygiëneprotocol. Je bent flexibel inzetbaar en je kunt je mondeling goed uitdrukken.

Wij vragen

  • Je hebt minimaal een LBO diploma en werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling, beschikt over tact en bij de functie passende communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken;
  • Gevoel voor orde en hygiëne zijn onmisbare eigenschappen in deze functie;
  • Het betreft flex uren, dus een flexibele inzet is een must.

Wij bieden

  • Wij bieden een leuke werkplek in ons gezellige en sfeervolle woonzorgcentrum (locatie);
  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VVT ingedeeld in FWG 15.

 
Wie zijn wij? 
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Anneke de Munnik, Teammanager Talma Hof via 06-53931251 of via a.demunnik@zorggroep-onl.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 juli in Emmeloord.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te solliciteren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij