Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Medewerker Personeelsadministratie

Het voeren van een correcte personeelsadministratie laten wij graag over aan een professional. Iemand die met veel plezier de personeelsdossiers op orde houdt, contractwijzigingen doorvoert in onze systemen en vragen over applicaties kan beantwoorden. Binnen de personeelsadministratie hebben wij ruimte voor een nieuwe enthousiasteling die het team komt versterken. Ben jij degene die wij zoeken?

Wie zoeken wij?

Als medewerker personeelsadministratie ben je verantwoordelijk voor het controleren en tijdig verwerken van administratieve handelingen op het gebied van personeelsadministratie. Dagelijks komen er tientallen mutaties binnen via het systeem Youforce. Deze mutaties lopen uiteen van het doorvoeren van wijzigingen op huidige dienstverbanden tot het beëindigen van dienstverbanden van medewerkers die onze organisatie gaan verlaten. Ook ben je verantwoordelijk voor het verwerken van indiensttredingen en het opstellen van de bijbehorende (arbeids)overeenkomsten. Het is jouw rol om de verwerking hiervan correct op te pakken en te controleren of het passend is bij de geldende wet- en regelgeving.

Als medewerker personeelsadministratie ga je, mede als gevolg van een verdere digitalisering van de administratieve processen, je bezig houden met vraagstukken op het gebied van applicatiebeheer. Je biedt ondersteuning bij inlogproblemen, het verlenen van toegang tot diverse systemen en het maken van rapportages vanuit HR Core Online. We verwachten dat je actief meedenkt over de huidige processen en over hoe wij ons werk hebben ingericht. Je brengt verbetersuggesties in, want net als wij, wil jij ook het werk elke dag een beetje beter doen.

Naast het invoeren, actualiseren en beheren van personeelsgegevens en applicaties ben je als medewerker personeelsadministratie ook het eerste aanspreekpunt van de afdeling P&O. Je beantwoordt de binnenkomende vragen via de algemene mailbox en staat iedereen (telefonisch) klantvriendelijk te woord. Je bent hiermee een belangrijke schakel in het bieden van een juiste en accurate ondersteuning. De aankomende periode is er een uitdaging gelegen in het samenbrengen van de diverse ondersteuningsaandachtsgebieden. Je hebt daarom een brede interesse in werkprocessen en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

De werkomgeving

De personeelsadministratie is onderdeel van de afdeling P&O. Het is een klein en dynamisch team dat naast jou bestaat uit twee collega’s. Je gaat intensief samenwerken met de collega’s van de afdeling P&O, welke bestaan uit de aandachtsgebieden P&O Advies, Werving & Selectie en Vitaliteit & Gezondheid.

Het team wordt aangestuurd door de teammanager P&O. We werken vanaf ons kantoor in Steenwijk en in onderlinge afstemming met je collega’s, werk je deels vanuit huis.

Wat vragen wij?

Allereerst zijn wij op zoek naar een fijne, enthousiaste en nauwkeurige collega. Iemand die moeiteloos kan schakelen tussen de administratieve ondersteuning en het bieden van een servicegerichte oplossing voor de binnenkomende applicatievragen.

Daarnaast:

  • beschik je over een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding, in de richting van personeel en arbeid of soortgelijk;
  • heb je meerdere jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
  • ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • heb je ervaring met het werken in personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur met Beaufort en Youforce;
  • en ben je het visitekaartje van de afdeling P&O, oftewel een klantgericht en stressbestendig persoon, die sociaal en samenwerkingsgericht is.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 2.422,65 en € 3.159,64 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 40 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.

Wie zijn wij?

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?

Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Annelies Colenbrander, teammanager P&O, via a.colenbrander@zorggroep-onl.nl of 06- 51538524.

Of neem contact op met Jeanet de Vries, senior medewerker personeelsadministratie, via j.devries@zorggroep-onl.nl of 06-30135941.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag middag 13 februari.

Wil je gelijk solliciteren?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.

Bellen Werken bij