Voorlezen:

Lettergrootte:

Ontdek je liefde
voor de zorg.

Opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG (BBL-traject)

Heb jij altijd al een overstap naar de zorg overwogen? Wil jij je laten omscholen en een échte bijdrage leveren aan de zorg? Dan is deze informatie speciaal voor jou! Als in 2020 iets duidelijk werd, is dat werken in de zorg nog steeds de toekomst heeft. Wij maken opnieuw ruimte voor zij-instromers: mensen die de daad bij het woord willen voegen en een leer-werktraject in de zorg willen gaan volgen. 

De opleiding: Maatschappelijk Verzorgende IG (niveau 3)

Tijdens de opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG leer je ondersteuning te bieden aan de bewoners van diverse woonzorgcentra, cliënten in de wijk én revalidanten van ons revalidatiecentrum op het gebied van dagelijkse zorg. Als Maatschappelijk Verzorgende IG kun je mensen verzorgen én begeleiden. Met deze opleiding behaal je dan ook twee mbo-diploma’s: Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG. Om in aanmerking te komen voor het volgen van deze opleiding, heb je minimaal een afgeronde opleiding op mbo 2 niveau nodig. 

Aanmelden webinar voor meer informatie

Meld je aan voor het online webinar om meer informatie te krijgen over dit leer-werktraject. Tijdens het webinar vertellen we je alles over het tweejarige opleidingstraject en het werk wat je ondertussen gaat doen. We nemen je mee in de studiebelasting en hoeveel uur per week je hier aan kwijt bent. Ook heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen.

  • Datum: maandag 4 oktober 2021
  • Tijd: 19:00 uur of 20:30 uur

Meld je aan via e-mail, rechtstreeks bij onze collega Ludia Jansen via: ljansen@rocfriesepoort.nl. Tijdens de informatie webinar vertellen we je ook, hoe je kunt solliciteren naar een van de opleidingsplaatsen. Aanmelden voor het webinar kan uiterlijk t/m 29 september 2021. Vertel ons alsjeblieft op welk tijdstip je het webinar wenst bij te wonen. 

Lees ook het meest recente nieuws over onze BBL-opleidingen:

NIEUWS: SBB verlengd erkenning ‘leerbedrijf ZONL’ met vier jaar.

Bellen Werken bij