Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Proces- en applicatiebeheerder E-HRM

Het gebruik van E-HRM neemt al enkele jaren toe. Vanaf 2021 willen wij processen en systemen verdergaand optimaliseren en leggen wij de focus op het aantrekken van een proces- en applicatiebeheerder E-HRM. Heb jij er zin in om samen met ons deze uitdaging aan te gaan? Dan is deze nieuwe functie misschien jouw nieuwe baan!

Wie zoeken wij?
Als proces- en applicatiebeheerder E-HRM adviseer je over de verschillende processen en de daarbij behorende softwareapplicaties die wij bij P&O gebruiken. Je onderhoudt, implementeert en optimaliseert P&O-applicaties en zorgt dat alle eindgebruikers probleemloos kunnen werken met deze systemen. De afgelopen jaren is het gebruik van E-HRM sterk toegenomen en hebben wij veel werkprocessen gedigitaliseerd. Als proces- en applicatiebeheerder E-HRM krijg je te maken met verschillende applicaties. Zo zijn we momenteel bezig met de transitie van ‘Beaufort on-premise’ naar ‘Beaufort Online’ en werken we met verschillende applicaties van Visma | Raet: Easycruit voor werving & selectie, Youforce HR Selfservice, Gemal en Raet Verzuim Manager (RVM) voor de verzuimregistratie. Daarnaast hebben we een leermanagement systeem waar applicatiebeheer op nodig is. In de loop van 2021 zal jij de verzuimregistratie migreren naar Dotweb. Als proces- en applicatiebeheerder E-HRM ben jij dé schakel in alle wijzigingsverzoeken. Je houdt als geen ander het overzicht om met nieuwe functionaliteiten, geen bestaande werkprocessen te verstoren om zo de continuïteit van de P&O-applicaties te garanderen.

Als proces- en applicatiebeheerder E-HRM werk je nauw samen met betrokken collega’s van P&O, Planning & Control en de Personeels- en Salarisadministratie. Samen met enkele collega’s zorg je ervoor dat de beschikbare functionaliteiten van onze P&O systemen zo optimaal mogelijk worden gebruikt. Je begeleidt en ondersteunt superusers in het gebruik van diverse P&O-applicaties en levert een bijdrage om (nieuwe) modules of extra functionaliteiten goed geïmplementeerd te krijgen. Daarvoor is het belangrijk dat je ZONL goed leert kennen, want alleen zo kun je zorgen voor een passende functionele inrichting van onze systemen. Als proces- en applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het volgen van de Ontwikkel Roadmap van Visma en adviseer je actief over aanpassingen en voer je verbetervoorstellen door. Je levert zo een waardevolle bijdrage aan het structureel verbeteren van onze P&O processen.

De werkomgeving

Je komt te werken binnen team P&O of team Interne Services. De komende periode zullen we gebruiken om applicatiebeheer en de positionering daarvan voor heel ZONL nader uit te werken. Je werkt in ieder geval samen met een aantal collega applicatiebeheerders met kernapplicaties op het gebied van zorg en financiën en met de vier superusers van de afdeling P&O en de collega’s van de Personeel- en Salarisadministratie. Daarnaast ben je een sparringpartner voor de teammanager P&O en de teammanager Interne Services.

Wat vragen wij?

Allereerst ben je een fijne collega, werk je graag samen met anderen aan projecten en krijg je energie van een diversiteit aan werkzaamheden. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van informatica, eventueel aangevuld met cursussen in dit vakgebied;
 • heb je ruime ervaring in het werken met de eerder beschreven applicaties;
 • heb je ervaring met het inrichten van (digitale) P&O-processen;
 • heb je cijfermatig inzicht en weet je hoe je managementrapportages in report builder kunt bouwen;
 • kun je goed zelfstandig werken, ben je vindingrijk, toon je eigenaarschap en kun je een variëteit aan problemen definiëren en oplossen;
 • beschik je over tact, ben je bijzonder hulpvaardig, klantgericht, resultaatgericht en collegiaal.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris is conform cao VVT en geheel afhankelijk van kennis en ervaring. We gaan hierover graag met je in gesprek;
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
 • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging;
 • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling;

Wie zijn wij?

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Joop van der Lei (Teammanager Interne Services) via j.vanderlei@zorggroep-onl.nl of 06-37547939 of Birgitte van den Berg (Teammanager P&O) via b.vandenberg@zorggroep-onl.nl of 06-18421627.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren ? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij