Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Vakantiekracht Welzijn

Weet jij al wat je deze zomervakantie wil gaan doen? Spreekt de zorg jou aan en wil je goed bijverdienen? Dan ben je bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land van harte welkom als vakantiekracht.

Wie zoeken wij?
In de maanden juli en augustus gaan onze collega’s met vakantie. Voor veel van onze woonzorglocaties zijn wij deze maanden op zoek naar tijdelijke vervanging. Ter ondersteuning van onze collega’s zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Als vakantiekracht ben je maximaal zes weken beschikbaar en zal je ingezet worden als welzijn assistent.

Welzijn
Als vakantiekracht welzijn assistent zorg je ervoor dat de bewoners zich niet hoeven te vervelen. Je speelt een spelletje met ze of leest de krant. Samen maken jullie buiten een wandeling en daarna drink je nog een kopje thee. Op de gezamenlijke huiskamers, help je de bewoners bij het dekken van tafels en zorg je voor een leuke sfeer tijdens de maaltijd. Je ontvangt gasten op de afdeling en zorgt dat familie en mantelzorgers zich welkom voelen. Door jouw aanwezigheid, krijgt iedereen voldoende aandacht.

Wat vragen wij?

  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je volgt een opleiding richting welzijn, bijvoorbeeld SW, SPW of SPH, maar ook een opleiding tot activiteitenbegeleider, individueel begeleider specifieke doelgroepen of iets anders kan kwalificeren;
  • Je bent schoolgaand en beschikbaar in de schoolvakantie (juli en augustus 2021), of enkele weken daarvan;
  • Je bent een enthousiaste, zorgzame aanpakker en je hebt er zin in de handen uit de mouwen te steken;
  • Je maakt makkelijk contact met mensen en vindt het leuk om spelletjes en andere activiteiten te doen die passen bij de wensen en behoeften van bewoners.


Wat bieden wij?
Je krijgt de kans om in deze weken je kennis en ervaring in de zorg te vergroten. Naast het uitbreiden van je ervaring in de praktijk, staat er natuurlijk een mooie beloning tegenover je werk als vakantiekracht. We bieden je:

  • Lekker bijverdienen, volgens onderstaande tabel;
  • Uitbreiden van je CV met werkervaring die er toe doet;
  • Gezellige collega’s en lieve bewoners;
  • Een leuk welkomstpakket.

Leeftijd:

Uurloon:

16 jaar

€ 3,96

17 jaar

€ 4,53

18 jaar

€ 5,73

19 jaar

€ 6,88

20 jaar

€ 9,17

21 jaar en ouder

€ 10,91

 
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land bestaat al 75 jaar. Wij zijn de grootste aanbieder van o.a. verzorging en verpleging thuis en hebben verschillende woonzorgcentra en verpleeghuizen in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen.

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Kijk dan op www.vakantiewerkbijzonl.nl of neem contact op met team Werken Bij ZONL via 0521-539911 of werkenbij@zorggroep-onl.nl.

Je kunt ons ook bereiken via Facebook (@werkenbijzonl) en Instagram (@zorggroepoudeennieuweland).

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop op deze pagina. In het sollicitatieformulier vragen we om jouw beschikbaarheid op te geven en of je voorkeur hebt voor een specifiek woonzorgcentrum.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Bellen Werken bij