Voorlezen:

Lettergrootte:

Kom deze zomer
vakantiewerk doen!

Geweldig dat jij interesse hebt in vakantiewerk bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land! Wij zijn daar erg blij mee. Jíj helpt ons en wíj helpen jou met je carrière in de zorg.

Kies voor een ZONL vakantiebaan!

Heb jij al nagedacht over wat je in de zomervakantie wil doen? Wil je jezelf nuttig maken in de zorg of in de huishouding en tegelijkertijd goed bijverdienen? Dan ben je bij ZONL van harte welkom als vakantiekracht.

Functies

Kom deze zomer stralen als vakantiekracht in één van onze woonzorgcentra of in een wijkteam in Noordoostpolder, Urk of Steenwijkerland. Wij zoeken medewerkers voor:

  • in de zorg als Helpende-student en Verzorgende-student. 
  • in de huishouding als Huishoudelijk medewerker in een van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen.

Selectiecriteria

Voor de huishouding is geen speciale opleiding vereist. Voor vakantiewerk in een wijkteam of woonzorglocatie moet je minimaal het tweede jaar van de opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkunde hebben afgerond en aantoonbaar kunnen maken dat je bepaalde verpleegtechnische handelingen in theorie beheerst.

What’s in it for you?

Naast het uitbreiden van je ervaring in de praktijk, staat er natuurlijk een mooie beloning tegenover je vakantiewerk. En bevalt het van beide kanten goed? Dan zijn er mogelijkheden om ook na je vakantiewerk bij ZONL te blijven werken. Bijvoorbeeld als invalkracht. Hieronder alle voordelen op een rij:

  • Lekker bijverdienen
  • Uitbreiden van je CV
  • Gezellige collega’s en lieve cliënten
  • Welkomstpakket
  • Mogelijkheid tot contractverlenging

Aanmelden

Zie je dit wel zitten? Meld je dan direct aan via bovenstaande buttons. Deze linken je door naar de desbetreffende vacature en het aanmeldsysteem. Tevens vind je hier ook informatie over je arbeidsvoorwaarden.

Meer info? Bel of app

Ben je enthousiast en wil je ZONL en de cliënten graag komen helpen? Bel dan met de afdeling Werken bij: 0521 53 99 11. Je kunt ons ook een bericht sturen via Facebook of Instagram

Ontmoeten wij elkaar in de zomermaanden? We maken er samen een schitterende tijd van!

Ervaringen

Klaver
Bellen Werken bij