Voorlezen:

Lettergrootte:

Veel gestelde vragen
en antwoorden.

Veel gestelde vragen Werk-Leer trajecten en stages

Zorgstages (BOL) & Overige stages

Zoals je hier kunt lezen, hebben we vaste afspraken met scholen. Je kunt de BPV coördinator van jouw school contact op laten nemen met Team Stage Bij en laten navragen of er nog ruimte is voor extra studenten.

Nee. Dat is helaas niet mogelijk. 

Ja. Je ontvangt als stagiair(e) een stagevergoeding conform onze cao.

Ja. Een VOG is verplicht als je komt werken in de zorg. Als je die niet hebt, kunnen wij een aanvraag voor je starten. 

Ja. Voor vierdejaar studenten zijn er enkele stageplaatsen per jaar beschikbaar. Vul het contactformulier in en neem contact met ons op. 

Ja. Stagiaires vallen, net als medewerkers en vrijwilligers, onder onze collectieve WA-verzekering. 

Nee. Volgens de cao VVT heb je geen recht op vakantiedagen. Wel mag je in overleg met de leidinggevende een keer vrij nemen op dagen die door de onderwijsinstelling worden aangegeven. Deze uren worden in mindering gebracht op het totaal aantal te lopen stage uren.

Ja. Op dit moment hebben we incidenteel een afstudeeropdracht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Werk-Leer trajecten (BBL)

Nee. Je kunt pas solliciteren als er een vacature voor het werk-leer traject open staat. Maak eventueel een Jobalert aan, om onze vacatures automatisch in jouw e-mail te ontvangen. 

Wij starten met enige regelmaat Werk-Leer trajecten voor zij-instromers. Voorafgaand aan dit traject (ongeveer 3 maanden voor aanvang) vindt er een informatiebijeenkomst plaats waar je ook al je vragen kunt stellen. Heb je na afloop van de informatiebijeenkomst nog steeds interesse, dan ontvang je van ons de vacature en kun je solliciteren.

Nee. In principe is een individuele BBL leerwerkplek niet mogelijk bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land, omdat deze trajecten in groepsverband georganiseerd worden.

Bellen Werken bij