Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doen we samen

Verzorgende IG - Talma Hof

Streef jij, net al wij, ook naar een zinvolle dag voor alle mensen en heeft welbevinden en kwaliteit van zorg en leven ook jouw grootste aandacht? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Verpleeghuis Talma Hof in Emmeloord is namelijk op zoek naar een meerdere collega's in de functie van Verzorgende IG voor 16 tot 20 uur per week.

Wie zoeken wij?
In de functie van Verzorgende IG ondersteun je de bewoners van Verpleeghuis Talma Hof op het gebied van dagelijkse zorg en welzijnsactiviteiten.Je hebt ervaring in het werken met mensen met dementie. Daarnaast ben je bevoegd en bekwaam tot het uitvoeren van de voorkomende verpleegtechnische handelingen en voorzie je artsen en andere behandelaars van alle benodigde informatie. Naast de direct zorg heb je taken en verantwoordelijkheden in overstijgende werkzaamheden zoals Eerst Verzorgende en diverse aandachtsvelden. 

De bewoners hebben zoveel als mogelijk eigen regie waarbij jij de professionaliteit bewaakt. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten die in het zorgleefplan zijn opgenomen. Je gaat voor kwaliteit en je werkt zorgplanmatig en vanuit de visie van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Daarbij waarborg je de authenticiteit, zelfstandigheid en privacy van de bewoners. 

Voor diverse afdelingen binnen Verpleeghuis Talma Hof zijn wij op zoek naar collega's in de functie van Verzorgende IG. Dit betreffen PG-afdelingen en ten dele somatieke afdelingen. 

De werkomgeving
Verpleeghuis Talma Hof ligt aan de rand van Emmeloord, er wonen (jonge) mensen met dementie en/of een somatische beperking. Talma Hof heeft onlangs de inrichting gemoderniseerd en beschikt over een mooie, royale beleeftuin. Tevens is er een sfeervol restaurant, waar cliënten van Philadelphia vol enthousiasme werken. Een prettige plek waar ook jij kunt genieten van een kopje koffie of een heerlijke lunch. Tevens is er een kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, cateringservice en een kleine winkel. Bijgestaan door vele vrijwilligers organiseren we activiteiten voor de bewoners. In een reminiscentie ruimte, nemen we bewoners mee naar vroeger. In Talma Hof maken we gebruik van zorgtechnologie, zo hebben alle kamers o.a. een nieuw zorgalarmeringssysteem gekregen. Naast kwaliteit van zorg heeft kwaliteit van leven van bewoners van Talma Hof onze grootste aandacht. Een fijne werkomgeving waar we elke dag streven naar een zinvolle dag voor de bewoners!

Wat vragen wij?
Je bent een gediplomeerde Verzorgende IG die alert is op veranderingen in de (gezondheid)toestand van mensen en die hier naar handelt. Je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend, net zoals goed luisteren, geduldig zijn en het hebben van een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je werkt vanuit de kernwaarden Vertrouwen, Verbinding en Verantwoordelijkheid waarbij je denkt vanuit de bewoner en zijn welbevinden. Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten en hebt een flexibele en pro actieve houding ten opzichte van (nieuwe) ontwikkelingen. Daarnaast ben je niet bang om tegen de stroom in te zwemmen en dingen te veranderen.

Wat bieden wij?
In onze organisatie, die volop in ontwikkeling is, bieden we jou graag een plek in een klein maar dynamische team. Je krijgt de ruimte om een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met de bewoners van Verpleeghuis Talma Hof op te bouwen. Samen met de bewoner en zijn/haar netwerk draag je zorg voor een goede zorgverlening, waarbij de regie bij de bewoner ligt. Je krijgt de mogelijkheid om te leren en ontwikkelen. De vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar voor 16 tot 20 uur per week, maar wil je daarvan afwijken, dan bespreken we dit graag met je. De functie is ingedeeld in CAO-VVT ingedeeld in FWG 35.

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Anneke de Munnik, Teammanager Talma Hof via 06-53931251. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg. 

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de knop ‘solliciteren’ op deze pagina. 


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij