Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Verzorgende IG - Wijkteam Creil, Rutten en Bant

Wijkverpleging

Voel jij je thuis in de zorg en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil je samen met je team de zorg dragen voor jullie wijk? Wijkteam Creil, Rutten en Bant, is per direct op zoek naar een enthousiaste collega. Een collega die zich in grote mate flexibel kan opstellen ten aanzien van werkdagen en routes in de functie van Verzorgende IG waarbij de uren in overleg worden afgestemd. 

De functie
Als Verzorgende IG werk je samen met je team in de dorpen Creil, Rutten en Bant. Je verricht alle begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen die nodig zijn bij de cliënt. Dit doe je met behulp van een digitaal cliëntdossier hetgeen de administratieve lasten sterk verminderd. Je krijgt hiervoor je eigen tablet waarmee je het digitale dossier kunt inlezen en invullen. Daarnaast heb je korte lijnen met de informele zorg, huisartsen, eerste- en tweedelijns organisaties. Je bent onderdeel van een klein zelfverantwoordelijk team waarin je samen zorg draagt voor de teamtaken.

Profiel

  • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG, starters zijn van harte welkom!
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers.
  • Je kan je in grote mate flexibel opstellen ten aanzien van werkdagen en routes.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten op.
  • Samen met je collega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie wijk.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VVT ingedeeld in FWG 35.
  • Over de arbeidsuren gaan we graag het gesprek met je aan.
  • In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen voor een contract voor onbepaalde tijd binnen het werkgebied Noordoostpolder.


Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Meer informatie?
Wil je vooraf meer informatie? Neem dan contact op met het Wijkteam Creil, Rutten en Bant via: 0527-744065. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op nader te bepalen datum.  

Solliciteren?
Ben jij de frisse, enthousiaste Verzorgende IG die samen met je wijkteam betrokken zorg wil leveren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de 'solliciteer direct' button. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij