Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Verzorgende IG - wijkteam Giethoorn

Wijkverpleging

Voel jij je thuis in de zorg en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil je samen met je team de zorg dragen voor jullie wijk? Wijkteam Giethoorn is per direct op zoek naar een enthousiaste collega Verzorgende IG voor 10 tot 16 uur per week.

De functie
Als Verzorgende IG ben je samen met je team zichtbaar in je wijk. Je verricht alle begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen die nodig zijn bij de cliënt. Dit doe je met behulp van een digitaal cliëntdossier hetgeen de administratieve lasten sterk verminderd. Je krijgt hiervoor je eigen tablet waarmee je het digitale dossier kunt inlezen en invullen. Daarnaast heb je korte lijnen met de informele zorg, huisartsen, eerste- en tweedelijns organisaties. Je bent onderdeel van een klein zelfverantwoordelijk team waarin je samen zorg draagt voor de teamtaken.

Profiel

  • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG, werkervaring is fijn, maar ook starters zijn van harte welkom!
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers.
  • Je beschikt over een auto in verband met de ligging van dit wijkteam in het buitengebied. 

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten op.
  • Samen met je collega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie wijk.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VVT ingedeeld in FWG 35.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd. Overige contractvormen zijn bespreekbaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn de grootste aanbieder van Advies- en behandeling, Verzorging en verpleging thuis, Jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijke ondersteuning en Wonen en zorg in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de zorgvrager én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan.

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van de vacature meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Bosman via 06-22594895 of Nienke Scholtmeijer via 06-22598449.

Solliciteren?
Ben jij de frisse, enthousiaste Verzorgende IG, die samen met je wijkteam betrokken zorg wil leveren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de 'solliciteer nu' button.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij