Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Verzorgende IG - Zonnewiede

Wonen en zorg

Voel jij je thuis in de zorg en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil jij samen met je team zorg dragen voor jullie cliënten? Woonzorgcentrum Zonnewiede zoekt een enthousiaste collega in de functie van Verzorgende IG voor 24 uur per week.

De functie
Als verzorgende IG ondersteun jij onze cliënten op het gebied van dagelijkse activiteiten en onderhoudt je sociale contacten. Onze cliënten krijgen de ruimte voor eigen regie, de professionaliteit hiervan bewaak jij. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten zoals vermeld in het zorgleefplan. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met mensen met dementie en je bent bevoegd en bekwaam om de voorkomende verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Je verstrekt gerichte informatie aan artsen en eventuele andere behandelaars. Daarnaast pak je samen met collega’s en bewoners de dagelijkse kleine huishoudelijke taken op binnen de locatie.

Profiel

  • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG, werkervaring is fijn, maar ook net-gediplomeerden nodigen wij van harte uit om te solliciteren.
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers.
  • Je bent bereid om alle diensten te draaien, ook nachtdiensten.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Je werkt in een klein en dynamisch team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten op.
  • Samen met je collega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie cliënten.
  • Een contract voor de duur van een halfjaar binnen het gehele werkgebied van ZONL waarvan de arbeidsvoorwaarden conform zijn aan de CAO-VVT, ingedeeld in FWG 35.


Wie zijn wij?
Wij zijn de grootste aanbieder van Advies- en behandeling, Verzorging en verpleging thuis, Jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijke ondersteuning en Wonen en zorg in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de zorgvrager én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan.

Wil jij meer informatie?
Wil je vooraf meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Verpleegkundige Annieke Kappert via 06-83483357 of via a.kappert@zorggroep-onl.nl. Telefonisch is Annieke bereikbaar op maandag en donderdag tussen 08:00 – 16:00 uur. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 20 augustus.

Solliciteren?
Ben jij de frisse, enthousiaste Verzorgende IG, die samen met je team betrokken zorg wil leveren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de 'solliciteer direct' button. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Bellen Werken bij