Voorlezen:

Lettergrootte:

Zorgen doe je samen

Wijkverpleegkundige - wijkteam de Staart

Wijkverpleging

Voel jij je thuis in de zorg en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil je samen met je team de zorg dragen voor jullie wijk? Wijkteam de Staart op Urk is ter uitbreiding van hun team op zoek naar een collega in de functie van Wijkverpleegkundige voor 20-24 uur per week.  

De functie
Als verpleegkundige niveau 5 ben je samen met je team zichtbaar in je wijk. Je hebt een signalerende en coördinerende rol. Je verricht alle begeleidende, verzorgende en verpleegkundige handelingen die nodig zijn. De intakes, het maken en bewaken van de zorgplannen en de evaluaties behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Om dit goed te kunnen doen, werk je met een digitaal cliëntdossier, zodat je zo weinig mogelijk tijd kwijt bent met administratieve zaken. Je krijgt hiervoor je eigen tablet, waarmee je het digitale dossier kunt inlezen en invullen. Daarnaast heb je korte lijnen met de informele zorg, huisartsen, eerste- en tweedelijns organisaties.

Profiel

  • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige HBO-V. Werkervaring is fijn, maar ook starters zijn ook van harte welkom!
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega’s en mantelzorgers.
  • Je kunt goed overweg met digitale systemen en het werken met tablets en telefoons.
  • Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten op.
  • Samen met je collega’s bepaal je als team wat goed is voor jullie wijk.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen het werkgebied Urk, overige contractvormen zijn bespreekbaar.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VVT, ingedeeld in FWG 50.

Wie zijn wij?
Wij zijn de grootste aanbieder van Advies- en behandeling, Verzorging en verpleging thuis, Jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijke ondersteuning en Wonen en zorg in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit kleinschalige, zelfverantwoordelijke teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de zorgvrager én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan.

Meer informatie?
Wil je vooraf meer informatie? Neem dan contact op met de verpleegkundigen van Wijkteam de Staart Sjieuwke van den Berg via 0527-307437 of Roeleen Kapitein via 0527-307441. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in 2de helft augustus.

Solliciteren?
Ben jij de frisse, enthousiaste verpleegkundige niveau 5, die samen met je wijkteam betrokken zorg wil leveren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de 'solliciteer nu' button. 

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bellen Werken bij