Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Bewoners van woonzorglocaties ZONL kunnen hun wens delen in de gouden wensboom

Iedereen heeft wensen. Ook de bewoners van de woonzorglocaties van Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) hebben vast nog wel een wens in wat ze graag nog eens zouden willen doen of meemaken. Hebben ze deze wens al eens kenbaar gemaakt binnen hun eigen familie-, kennissen- of vriendenkring of binnen het sociale netwerk om hen heen? Kunnen zij hierin ook iets betekenen om hun wens in vervulling te laten gaan? 

Voor wie dit niet mogelijk is, introduceert ZONL de gouden wensboomactie. ZONL is ook benieuwd naar de wensen die bewoners misschien nog hebben. 

Gouden diner
De gouden wensboomactie wordt in elke woonzorglocatie geïntroduceerd door middel van een gouden diner. Tijdens het diner wordt meer informatie gegeven over deze mooie actie. Ook worden wenskaartjes uitgedeeld waarmee bewoners hun wens kenbaar kunnen maken. Vervolgens kunnen ze de het kaartje ophangen in de daarvoor bestemde gouden wensboom.

Met elkaar
De gouden wensboom blijft tot begin 2024 in de woonzorglocaties staan. Daarna worden alle wensen, per locatie, geïnventariseerd. Uit alle wensen worden een aantal wensen gekozen die we in vervulling laten gaan. Dit doen we graag samen met de bewoner en het netwerk (familie, kennissen, vrienden) om hen heen, zodat we met elkaar de wens in vervulling kunnen laten gaan. 

Aftrap in Wittesteijn 
Het eerste gouden diner heeft inmiddels plaatsgevonden in woonzorgcentrum Wittesteijn. De bewoners hebben genoten van het heerlijk eten en drinken en ondertussen konden ze alvast nadenken over hun wens. En de eerste wens hangt al in de boom! 

Komende weken volgen de andere woonzorglocaties. 

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij