Voorlezen:

Lettergrootte:

Enkel doen wat
ú nog graag wil

Cliëntenvervoer

Woont u in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen en wilt u een privébezoekje brengen of een ander uitstapje maken? Dat kan! We beschikken over een team betrokken vrijwilligers / chauffeurs die op het afgesproken tijdstip, 7 dagen per week, graag met de bus voor u klaar staan om u naar de gewenste bestemming te rijden en eventueel weer op te halen.

De chauffeurs begeleiden u vanaf uw voordeur tot aan de plaats van bestemming. Dit kan de kapper, de ziekenhuisbalie, de markt, een privébezoek, of een andere bestemming zijn. De chauffeur kan eventueel op u wachten. Een eventuele begeleider reist kosteloos met u mee.

Kosten

De kosten bedragen € 1,- per kilometer. Voor georganiseerde uitjes in groepsverband wordt een starttarief extra in rekening gebracht. De verrekening vindt via uw automatische incasso bij de Zorggroep plaats.

Donateur worden?

De organisatie is in handen van Stichting Cliëntenvervoer Zorggroep Oude en Nieuwe Land en staat geregistreerd als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De Stichting kan bestaan mede door giften van derden. Wilt u ook donateur worden? Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs. Uw bijdrage kunt u storten op IBAN-rekeningnummer: NL85 RABO 0114 240 469 t.n.v. Stichting Cliëntenvervoer Zorggroep Oude en Nieuwe Land in Emmeloord.

Reserveren?

U kunt de bus tijdens werkdagen van 9.00 - 16.30 uur reserveren door te bellen naar (0527) - 63 86 63 of door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. U krijgt zo snel mogelijk een bevestiging terug.
Jaaroverzicht 2022 Info bewonersbus Hoofdlijnen beleidsplan 2020-2024 Beloningsbeleid 2022 Actueel overzicht activiteiten 2022
Bellen Werken bij