Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Open Huis Revalidatie De Schakel in Emmeloord

Op donderdag 16 september 2021 is het de Internationale dag van de Revalidatiezorg. Om extra aandacht te geven aan dit vakgebied organiseert Revalidatie De Schakel te Emmeloord een Open huis. Iedereen die geïnteresseerd is in het werk van De Schakel mag een kijkje in de keuken komen nemen tussen 10.00 - 12.00 uur en tussen 14.00 - 16.00 uur. In verband met de coronamaatregelen, is het gewenst aan te melden via mail.

Revalidatiezorg vereist veel tijd en een hoge mate van betrokkenheid. Revalidanten krijgen te maken met fysiotherapeuten, specialisten ouderengeneeskunde en ergotherapeuten. Hoe gaat men hiermee om? Waar moet op gelet worden bij revaliderende kwetsbare ouderen? Hoe leert  een revalidatiepatiënt zoveel mogelijk zelf te doen? En welke nieuwe technologische innovaties zijn er beschikbaar om het leven van de revalidant makkelijker te maken? Op de dag van de Revalidatie geven veel instanties veel aandacht aan deze onderwerpen.

Revalidatie De Schakel laat zien dat er specialisten tijdens het revalidatieproces zijn voor de gemeenten Noordoostpolder, Urk, Steenwijkerland. Bezoekers zijn van harte welkom en krijgen die dag informatie mee over de diensten van De Schakel, een korte rondleiding, koffie met wat lekkers en een presentje na afloop van het bezoek. Ook de medewerkers van De Schakel worden in het zonnetje gezet.

Geïnteresseerden kunnen zich voor een ochtend of middag tijdstip aanmelden voor het open huis door een mail te sturen naar r.vanurk@zorggroep-onl.nl.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij