Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Vrijwilligers bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land zijn van onschatbare waarde

Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) telt bijna 800 vrijwilligers. Ze ondersteunen de medewerkers en mantelzorgers in de zorg en het welzijn van de cliënten. Juist de extra, persoonlijke aandacht is heel belangrijk. Het gaat tenslotte niet alleen om kwalitatief goede zorg, maar ook om woonplezier, meedoen en zinvol bezig zijn. Met hulp van de vrijwilligers kan ZONL dit bieden.

Wat is er te doen?
We zoeken enthousiaste mensen die kunnen ondersteunen in één van onze (woonzorg)locaties. Dit kan variëren van het assisteren bij ontbijt of avondmaaltijd, een spelletje met iemand doen of een tochtje op de duofiets maken, tot het begeleiden van terugkerende activiteiten zoals de wekelijkse zangochtend of creatieve middag. Ook in de winkel en bij het buffet in het restaurant zijn extra handen altijd welkom. Tevens zijn we blij met chauffeurs voor het bewonersvervoer. Zeven dagen per week, ook ’s avonds, zijn er vrijwilligers nodig. Dit kan variëren van één tot meerdere dagdelen per week.

Wie zoeken we?
Iedereen die graag wil bijdragen aan een prettig woon- en leefklimaat voor de cliënten, is van harte welkom. Het vrijwilligerswerk is voor alle leeftijden. Ook scholieren of studenten die vrijwilligerswerk moeten doen voor hun opleiding, komen in aanmerking. Vanwege een uitkering vrijwilligerswerk doen? Ook dat kan.

Onze (woonzorg)locaties waar we (regelmatig) vrijwilligers kunnen gebruiken, liggen verspreid over Steenwijkerland, Noordoostpolder en op Urk. Er is vast iets in de buurt.

Meer informatie en/of aanmelden?
Stuur een mail naar: vrijwilligerswerk@zorggroep-onl.nl De coördinator vrijwilligerswerk neemt dan contact op.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij