Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Woonzorglocaties ZONL in de Noordoostpolder verblijd met boerderijenboeken

Stichting Boerderijenboeken Noordoostpolder heeft alle woonzorglocaties van ZONL in de Noordoostpolder de serie Boerderijenboeken cadeau gegeven. Frans van de Lindeloof, voorzitter van stichting Boerderijenboeken Noordoostpolder, kwam de boeken persoonlijk overhandigen. Namens alle bewoners nam een bewoonster van Markehof de serie hartelijk in ontvangst.

Een groot aantal vrijwilligers/inwoners uit de Noordoostpolder hebben het initiatief genomen om een boek samen te stellen, van elk dorp een exemplaar. Over elke boerderij in de gehele Noordoostpolder is een verhaal geschreven. Het zijn de ervaringen van de mensen die daar gewoond hebben of die er nog wonen. Met prachtige foto’s van vroeger en nu.
 

Een intensief proces van twee jaar

Het heeft twee jaar geduurd om zoveel mogelijk informatie te bundelen in deze serie boeken. Er is veel werk en energie in gestopt om er een mooi geheel van te maken. Veel bewoners van de Noordoostpolder zagen, tot genoegen van de stichting, hun persoonlijke geschiedenis in het boek terug.

Bedankt!

Het is een prachtig gebaar om de hele serie boeken te schenken. We bedanken stichting Boerderijenboeken Noordoostpolder dan ook hartelijk!

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij