Voorlezen:

Lettergrootte:

Zelfstandig wonen
met ondersteuning
binnen handbereik

Aanleunwoning

Bij Hof van Smeden in Emmeloord, Nieuwe Clarenberg in Vollenhove en Zonnewiede in Giethoorn bevinden zich aanleunwoningen. Hoewel deze woningen niet direct onder Zorggroep Oude en Nieuwe Land vallen, kunt u onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van sommige faciliteiten van het verzorgingshuis. U woont hier zelfstandig, met de mogelijkheid van hulp en/of verzorging dichtbij. Vraag hier gerust naar bij de locatie waar uw belangstelling naar uit gaat.

De woningcorporaties Mercatus (Emmeloord) en Wetland Wonen (Steenwijkerland) verhuren deze woningen. Om in aanmerking te komen voor een aanleunwoning bij Zonnewiede (Giethoorn) of Nieuw Clarenberg (Vollenhove) kunt u zich inschrijven bij De Woningzoeker van Wetland Wonen.

Wat is De Woningzoeker?
De Woningzoeker is een toewijzingssysteem met een website waarop Wetland Wonen haar huurwoningen te huur aanbiedtVoor veel van de woningen wordt de volgorde van toewijzen bepaald op basis van inschrijfduur. De woning wordt aangeboden aan de persoon met de langste inschrijfduur. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans dus is dat u de woning waarop u reageert, krijgt toegewezen. Inschrijven op De Woningzoeker kan hier.

Als u interesse heeft in een aanleunwoning is het van belang u eerst in te schrijven bij de woningcorporatie als woningzoekende.

Bellen Werken bij