Voorlezen:

Lettergrootte:

Zo lang mogelijk
zelfstandig thuis wonen

Zorg thuis

Wilt u graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar heeft u daarbij zorg of ondersteuning nodig? Dan kunt u op ons rekenen. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) staat overdag én ‘s nachts voor u klaar met hoogwaardige zorg en ondersteuning, in uw eigen vertrouwde omgeving.

We richten ons daarbij op het vergroten van uw zelfredzaamheid. Onze professionals met hart voor mensen werken vanuit krachtige teams nauw samen met u, uw naasten en met lokale partners in gezondheidszorg en welzijn. Zo bieden wij u de best mogelijke zorg op maat.

Voor de aanvraag van zorg en ondersteuning thuis heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het thuiszorgteam van ZONL dat actief is in uw wijk of dorp. Klik hier om naar de pagina te gaan waar u met uw postcode kunt zoeken naar de contactgegevens van het thuiszorgteam bij u in de buurt. 
 

Cliënttevredenheid

In september en oktober 2022 heeft Nedap Healthcare een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd binnen de Wijkverpleging van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De meting is uitgevoerd door middel van de PREM-methodiek (Patient Reported Experience Measures), waarbij het gaat om de ervaring en beleving van de cliënt ten aanzien van de door ons geleverde zorgverlening.

Uit de meting is gebleken dat de respondenten gemiddeld het cijfer 9,0 geven op de vraag: ‘in welke mate zou u ZONL aanbevelen bij andere mensen met dezelfde gezondheidsklachten?’. Maar liefst 89% geeft een 8 of hoger als rapportcijfer. Een prachtig resultaat!

De cliënten waarderen met name de individuele aandacht en de deskundigheid van de zorgverleners. De geleverde zorg is passend bij hun persoonlijke wensen en het ondersteunt hen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Ook over de aandacht en ondersteuning voor de mantelzorger zijn de cliënten heel positief.

ZONL is ontzettend trots op haar medewerkers, die voor deze positieve resultaten hebben gezorgd! Groot of klein, er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden. Wij zullen ons dan ook blijven focussen op verbetering van onze dienstverlening.

Wilt u uw ervaring delen? Heeft u tips of klachten? Geef het aan bij een zorgverlener uit uw wijkteam of klik hier voor meer informatie.

Ervaringen

Klaver
Bellen Werken bij