Voorlezen:

Lettergrootte:

Zo lang mogelijk
zelfstandig thuis wonen

Zorg thuis

Wilt u graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar heeft u daarbij zorg of ondersteuning nodig? Dan kunt u op ons rekenen. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) staat overdag én ‘s nachts voor u klaar met hoogwaardige zorg en ondersteuning, in uw eigen vertrouwde omgeving.

We richten ons daarbij op het vergroten van uw zelfredzaamheid. Onze professionals met hart voor mensen werken vanuit krachtige teams nauw samen met u, uw naasten en met lokale partners in gezondheidszorg en welzijn. Zo bieden wij u de best mogelijke zorg op maat.

Voor de aanvraag van zorg en ondersteuning thuis heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het thuiszorgteam van ZONL dat actief is in uw wijk of dorp. Klik hier om naar de pagina te gaan waar u met uw postcode kunt zoeken naar de contactgegevens van het thuiszorgteam bij u in de buurt. 

Informatie over onze dienstverlening bij u thuis

In het menu hiernaast vindt u een overzicht van onze diensten. Klik hierop voor meer informatie. Ook verwijzen wij u hieronder naar onze folder. Hier leest u meer over onze werkwijze en de verschillende soorten zorg die wij bieden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Van basiszorg tot specialistische zorg. Wij vertellen u er graag meer over!

In een persoonlijk gesprek met u en uw naasten overlegt de wijkverpleegkundige bij welke zorg en ondersteuning u gebaat bent. Wat heeft u nodig om mee te kunnen doen in de samenleving? Het is fijn dat u daarbij zoveel mogelijk de eigen regie behoudt en zelfredzaam bent. We bekijken dan ook eerst wat u zelf kunt of met ondersteuning van (technologsiche) hulpmiddelen. Wat kunnen naasten en mensen of organisaties in uw sociale omgeving betekenen? En waar heeft u vervolgens professionele zorg en ondersteuning bij nodig? Het gaat altijd om maatwerk. 

Blader door onze folder Zorg thuis:

Cliënttevredenheid

Eind 2023 heeft Nedap Healthcare een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd binnen de dienstverlening Zorg thuis van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Hieruit is gebleken dat cliënten de thuiszorg van ZONL met gemiddeld een 8.9 waarderen. Op de vraag in welke mate ze ZONL zouden aanbevelen bij andere mensen met dezelfde gezondheidsklachten, gaf maar liefst 66% een 9 of hoger als rapportcijfer. Een prachtig resultaat!

De cliënten voelen zich op hun gemak bij de zorgverleners en waarderen met name de individuele aandacht, de deskundigheid en het oog hebben voor veranderingen. Het sociale aspect vindt men erg belangrijk. De persoonlijke aandacht, zoals het luisterend oor en breder kijken dan alleen de huidige zorg die nodig is, wordt als zeer prettig ervaren.

Groot of klein, er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden. Wij zullen ons dan ook blijven focussen op verbetering van onze dienstverlening. Wilt u uw ervaring delen? Heeft u tips of klachten? Geef het aan bij een zorgverlener uit uw thuiszorgteam of klik hier voor meer informatie.

Ervaringen

Klaver
Bellen Werken bij