Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Defect liften appartementencomplex Golfslag – reactie ZONL

Sinds februari dit jaar zijn de bewoners van woonzorgcentrum Wittesteijn verhuisd naar appartementencomplex Golfslag. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) huurt een deel van het complex. Dat betekent dat ZONL niet eigenaar is van het gebouw en niet verantwoordelijk is voor eventuele problemen binnen en/of buiten het gebouw.

In appartementencomplex Golfslag zijn er al geruime tijd problemen met de liften. De voorste lift werkt op dit moment niet. Bewoners konden wel gebruikmaken van de achterste lift, alleen gaf deze regelmatig storingen. Dat leidde af en toe tot liftopsluitingen. Twee weken is deze lift buiten gebruik geweest en kon dus iemand die van de lift afhankelijk was zijn appartement of het complex niet verlaten.

ZONL vindt het zeer vervelend voor alle bewoners van Golfslag dat de liften steeds storingen vertonen. Echter zijn wij als organisatie niet verantwoordelijk hiervoor. Huis van Verhuur is het bedrijf dat het beheer doet van de complex en ook de verhuur en dus verantwoordelijk is voor de juiste werking van de liften. ZONL voert continu de druk op bij Huis van Verhuur, zodat de problemen zo spoedig mogelijk worden verholpen.

Update 16/04:
De achterste lift gaf regelmatig storingen. Dit is sinds dinsdag 9 april jl. opgelost. Alle bewoners van Golfslag kunnen gebruikmaken van de lift. De lift komt uit bij de fietsenstalling. Bezoek kan niet via de achteringang naar binnen en wordt verzocht gebruik te maken van het trappenhuis via de hoofdingang

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij