Voorlezen:

Lettergrootte:

Deskundige hulp
en advies

Training sociale vaardigheden voor volwassenen

Vindt u het moeilijk om voor uzelf op te komen? Wilt u graag uw mening geven in een lastige situatie maar durft u dit niet? Bent u onzeker over uzelf naar anderen toe? Dan biedt de (gratis) training sociale vaardigheden uitkomst! 

De training is bedoeld voor volwassenen die willen leren hoe ze beter voor zichzelf op kunnen komen. Tijdens de training ligt de nadruk op het doen van oefeningen. Er wordt geoefend aan de hand van situaties, die de deelnemers zelf inbrengen.

Locatie
De training wordt gegeven in Emmeloord (Kometenlaan 1) en Urk (Het Dok, Vlechttuinen 1G).

Aantal bijeenkomsten
De training in Emmeloord bestaat uit een kennismakingsbijeenkomst, 6 wekelijkse bijeenkomsten en een terugkomdag. De training in Het Dok heet ‘’Stop met aardig zijn, wees echt ‘’ en bestaat uit 4 bijeenkomsten voor een groep van maximaal 6 personen. In deze bijeenkomsten leren volwassenen hun gevoelens te benoemen naar hun partners, vrienden en kinderen.

Meer informatie?
Heb je vragen? Bel voor de training in Het Dok met Jans Post via 06 12682972 of mail naar trainingenamwurk@zorggroep-onl.nl Voor de training in Emmeloord kun je je vragen mailen naar trainingenamwnop@zorggroep-onl.nl  

Aanmelden training NOP                      Aanmelden training Urk

Bellen Werken bij