Voorlezen:

Lettergrootte:

Stop met aardig zijn, wees echt!

Training sociale vaardigheden voor volwassenen

Vindt u het moeilijk om voor uzelf op te komen? Wilt u graag uw mening geven in een lastige situatie maar durft u dit niet? Bent u onzeker over uzelf naar anderen toe? Dan biedt de (gratis) training ‘Stop met aardig zijn, wees echt’' uitkomst! 

Stop met aardig zijn, wees echt’ is een sociale vaardigheidstraining voor een groep volwassenen van maximaal 6 personen en wordt twee keer per jaar aangeboden. In het voorjaar en in het najaar. In vier bijeenkomsten leren volwassenen hun gevoelens te benoemen naar hun partners, vrienden en kinderen. De deelnemers leren hun eigen behoeften kennen en te vragen naar de behoeften van een ander. In een persoonlijk gesprek krijgt omgaan met boosheid en nee zeggen aandacht. Hoe houden we relaties geweldloos? De deelnemers gaan aan de slag met wat ze willen veranderen waardoor meer tevredenheid over eigen gedrag en relaties waardevoller worden.

Locatie
De training wordt gegeven in Emmeloord (Kometenlaan 1) en Urk (Het Dok, Vlechttuinen 1G).

Meer informatie?
Heb je vragen? Bel of mail voor de training in Het Dok met Jans Post via 06 12682972 of j.post@zorggroep-onl.nl Voor de training in Emmeloord kun je vragen mailen naar amwnoordoostpolder@zorggroep-onl.nl 

Aanmelden training NOP                      Aanmelden training Urk

Bellen Werken bij