Voorlezen:

Lettergrootte:

Altijd en overal professionals
met hart voor mensen

Vragen over uitleen hulpmiddelen?

Heeft u hulpmiddelen nodig? Kleine hulpmiddelen zoals een rolstoel, douchestoel, toiletstoel, ondersteek, bedverhogers, bedheffer, rugsteun en dergelijke kunt u tijdelijk lenen bij de servicepunten van de Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Medipoint verzorgt de aanlevering van deze hulpmiddelen bij de servicepunten.

Het lenen van hulpmiddelen valt onder de zorgverzekeringswet. Het servicepunt heeft daarvoor de volgende gegevens nodig: Naam, juiste adresgegevens incl. postcode, telefoonnummer en geboortedatum, dit van de persoon die het hulpmiddel gaat gebruiken. Bij de servicepunten is een beperkt aantal hulpmiddelen te koop, is het hulpmiddel niet op voorraad dan kan het besteld worden. Loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek en een rollator vallen niet meer onder de zorgverzekeringswet en zijn niet te leen, u kunt deze artikelen wel bij ons kopen.

De Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land biedt als dienst aan dat de krukken, een looprek en een rollator voor leden gratis te leen zijn, u moet daarvoor lid zijn van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en uw ledenpas meenemen. Voor het lenen van een rollator dient u een borg van € 50 mee te nemen, deze borg dient contant te worden betaald. Bij een lidmaatschap van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land krijgt u 10% korting op alle koopartikelen van Medipoint.

Voor informatie kunt u contact opnemen met één van de servicepunten van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Servicepunt Steenwijk

Servicepunt Emmeloord

Servicepunt Urk Het Dok

Bellen Werken bij