Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

ZONL start in 2021 met BBL-opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG

Volgend jaar start medio januari weer een tweejarige BBL-opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG van Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) in samenwerking met ROC Friese Poort in Emmeloord.

Aline Kramer en Marlena van Loosen zijn in september 2019 begonnen met deze BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg)-opleiding bij ZONL. Voor beide een nieuwe fase in hun leven. Aline maakte na 16 jaar een switch van werken in een visbedrijf op Urk naar de ouderenzorg. Ook Marlena verruilde haar leven, waar ze als moeder voor vier kinderen zorgde en af en toe in hetzelfde visbedrijf als Aline werkte.

Webinar

Gaat het bij jou ook kriebelen en wil je graag meer informatie ontvangen over deze opleiding? Voel je van harte welkom bij het webinar (via Teams) dat we organiseren op maandagavond 5 oktober van 19.30 tot 20.30 uur en meld je aan. Deelname is uitsluitend mogelijk door je vóór 30 september bij Ludia Jansen van ROC Friese Poort, via haar mailadres ljansen@rocfriesepoort.nl aan te melden. Ludia stuurt je na deze aanmelding een ontvangstbevestiging met uitleg van de procedure en de inloggegevens voor Teams.

Solliciteren?

Vanaf 6 oktober staat de vacature op onze website; www.zorggroep-onl.nl. Je kunt dan via onze website solliciteren.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij