Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Hof van Smeden geselecteerd voor versoepeling bezoekregeling

Vanaf deze week mogen een aantal, door het ministerie van VWS geselecteerde, woonzorglocaties, voorzichtig en volgens strikte en gecontroleerde richtlijnen de deuren beperkt openen voor bezoek. Voor de regio Flevoland is gekozen voor woonzorgcentrum Hof van Smeden in Emmeloord, onderdeel van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Dit is ontstaan in nauw overleg met GGD Flevoland en de overige samenwerkende VVT-instellingen in deze veiligheidsregio.

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft vanaf het begin van de coronacrisis steeds veilige zorg voorop staan en dat blijft zo. “Alles wat nodig is om deze versoepeling mogelijk te maken is inmiddels zorgvuldig geregeld en intern gecommuniceerd”, benadrukt Albert Hilvers, bestuurder van Zorggroep Oude en Land. “Dat we meer ruimte en aandacht kunnen geven aan de kwaliteit van leven van de bewoners en hun naasten stemt ons uiteraard gelukkig.”

Maatwerk

Afgelopen weekend is contact geweest met alle bewoners en diens contactpersonen. “Hoewel het voor sommige bewoners, familieleden, en ook voor zorgmedewerkers spannend is, overheerst de blijdschap dat bezoek weer beperkt mogelijk is.”

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij