Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Samen leggen we de link met hersenletsel

Op 18 november 2018 jl. is de campagne ‘Leg de link met hersenletsel’ gestart, een breed gedragen initiatief van Hersenz. Hersenz is een behandeltraject op maat. Een revalidatiemogelijkheid in de chronisch fase van niet aangeboren hersenletsel dat door diverse organisaties in het land verzorgd wordt.

Op de website www.legdelink.nl staan indrukwekkende filmpjes van cliënten en experts. Twee getroffenen vertellen over de gevolgen van hun hersenletsel. Het zijn indrukwekkende verhalen waarbij naar voren komt dat de gevolgen van hersenletsel en de behandel of begeleidingsmogelijkheden bij velen nog onbekend zijn. Dat maakt het belang van signaleren, de ondersteuning in de gevolgen en ervaringen als het geven van een advies in het goed doorverwijzen naar mogelijke vervolg trajecten weer duidelijk.

De neurologieverpleegkundigen, Henneke van Beek en Sandra Storck, van Zorggroep Oude en Nieuwe Land kunnen ingezet worden bij vragen over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Zij kunnen ondersteunen in de veranderingen of problemen die worden ervaren. Ze beantwoorden vragen en geven adviezen op diverse gebieden. Ook als u al wat langer geleden hersenletsel hebt opgelopen kunt u ons bellen of mailen. We kijken samen met u en uw eigen netwerk naar mogelijke oplossingen. Onze huisbezoeken worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden.

Meer informatie over begeleiding bij Niet Aangeboren Herstenletsel vindt u op onze website.

Foto: Henneke van Beek en Sandra Storck (rechts)

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij