Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Albert Hilvers nieuwe bestuurder ZONL

Albert Hilvers, op dit moment nog directeur intensieve zorg bij stichting Philadelphia Zorg, een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, start per 1 maart 2020 bij ZONL als bestuurder.

Hilvers heeft veel ervaring in de zorg. Hij is gestart als fysiotherapeut in een ziekenhuis en in de revalidatiezorg. Daarna werkte hij als onderzoeker in de zorg en vervulde hij diverse managersfuncties, onder meer in de revalidatie zorg, in de psychiatrie en in de gehandicaptenzorg. Nu is hij directeur in de complexe zorg voor mensen met een beperking en nu de overstap naar de jeugdgezondheidszorg en de VVT bij ZONL.

ZONL is geen onbekende voor de nieuwe bestuurder. Op Urk werkt hij vanuit Philadelphia al ruim een jaar intensief samen met ZONL met wederzijds respect en waardering. De komende jaren hoopt Albert Hilvers een verdere bijdrage te leveren aan goede zorg dichtbij het netwerk van cliënten, samen met medewerkers die het fijn vinden om voor de organisatie te werken. “Ik maak werk van het verzorgen van een goede mix van zorg en zakelijkheid om zo richting te geven aan de ontwikkeling van de zorg naar de toekomst. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de mensen die actief zijn binnen ZONL als ook binnen het prachtige werkgebied van ZONL”, aldus de nieuwe bestuurder.


 

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij