Voorlezen:

Lettergrootte:

Cursussen gericht op zwangerschap, bevallen en opvoeden

Cursussen

Er is een aanbod van verschillende cursussen, alle gericht op zwanger zijn, bevallen en opvoeden. Het aanbod bestaat uit: Samen bevallen, Informatieavond over de bevalling en borstvoeding, Opgroeien met vallen en opstaan; wat te doen bij kinderongevallen, Peuter in Zicht en Opvoeden en zo.

Informatieavond over de bevalling

Zorggroep Oude en Nieuwe Land organiseert het hele jaar door een aantal informatieavonden over de bevalling. Tijdens deze avond krijg je antwoord op o.a. de volgende vragen: Wanneer bel de je verloskundige of gynaecoloog? Hoe verloopt de bevalling? Wat gebeurt er met je lichaam?
Lees meer >>

Voorlichting ‘Borstvoeding en de eerste weken met je baby’

Jeugdverpleegkundigen Esther Haak en Maria Krens geven regelmatig online voorlichtingen over ‘Borstvoeding en de eerste weken met je baby’. Ze vertellen dan meer over de jeugdgezondheidszorg, borst- en flesvoeding en wat je kunt verwachten van de eerste weken met je baby. De avond zal gegeven worden via Google Meet. De inlogcode krijg je na de aanmelding via de mail toegestuurd. De komende voorlichtingen zijn op woensdag 8 december van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan via jgz.afspraken@zorggroep-onl.nl

Peuter in Zicht

Twee keer per jaar wordt in Emmeloord en op Urk de bijeenkomst ‘Peuter in Zicht’ georganiseerd voor ouders en verzorgers. Het is nuttig, maar ook gewoon leuk. Mensen krijgen er handvatten om met hun soms eigenwijze peuter om te gaan.
Lees meer >>

Meer informatie?

Bellen Werken bij