Voorlezen:

Lettergrootte:

Cursussen gericht op zwangerschap, bevallen en opvoeden

Cursussen

Er is een aanbod van verschillende cursussen, alle gericht op zwanger zijn, bevallen en opvoeden. Het aanbod bestaat momenteel uit: Voorlichting ‘Borstvoeding en de eerste weken met je baby en Peuter in Zicht 

Voorlichting ‘Borstvoeding en de eerste weken met je baby’

Jeugdverpleegkundigen Esther Haak en Maria Krens geven regelmatig voorlichtingen over ‘Borstvoeding en de eerste weken met je baby’. In deze bijeenkomst praten we over de jeugdgezondheidszorg, borst- en flesvoeding en wat jullie kunnen verwachten van de eerste weken met de baby.

Na een periode van online bijeenkomsten ontmoeten we jullie graag in levende lijven aan de Kometenlaan 1 in Emmeloord. Om verschillende redenen, waaronder de zomerperiode, kunnen we op dit moment nog geen exacte datum(s) aangeven voor komend najaar. Zodra dat bekend is laten we dat zo spoedig mogelijk weten op deze pagina. Jullie zijn daar samen met je partner van harte welkom!

Heb je belangstelling? Geef dit door via jgz.afspraken@zorggroep-onl.nl. Je ontvangt te zijner tijd meer informatie met de exacte datum(s). Op dat moment kunnen jullie beslissen of je deel wilt nemen.  

Peuter in Zicht

Wat doe je als je peuter een driftbui heeft? Niet wil eten? Of niet luistert? Voor ouders van peuters herkenbare situaties. Speciaal voor hen houdt Zorggroep Oude en Nieuwe Land twee keer per jaar de bijeenkomst Peuter in Zicht.
Lees meer >>

Meer informatie?

Bellen Werken bij