Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Edwin & ZONL

Edwin, 50 jaar, werkt al 12,5 jaar bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De uit Emmeloord afkomstige conciërge, volgde verschillende opleidingen om op zijn plek te komen: LTS metaal, elektrisch schakelen, algemene techniek en nog veel meer. “Vroeger wilde ik altijd al in de techniek werken. Ik mag graag creatieve oplossingen bedenken en dit ook uitvoeren. Op deze manier kan ik mooi met m’n handen werken en is elke dag anders.”

Gewaardeerd worden

“Ik vind het werken in de zorg zo leuk, omdat je enorm gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet. Dat is belangrijk, want daar put ik energie uit. Ik heb dat bij andere werkgevers ook wel anders meegemaakt. En dan kan ik je vertellen, dan ga ik met veel minder plezier naar mijn werk.”

“Bij ZONL is er een prettige werksfeer. We doen het werk écht samen. Er is veel ruimte om mee te denken en te groeien. Laatst had ik een goed idee om skippy-ballen op te bergen. Dat heb ik gelijk tot uitvoering mogen brengen.”

Nieuwbouw

“Ik vind het fijn werken met mijn team collega’s”, vertelt Edwin, “maar ik kan eigenlijk met iedereen wel goed overweg. Ook met alle bewoners. Het is fijn dat we iets voor ze kunnen betekenen. Je gunt ze natuurlijk een mooi onderkomen en daar werkt ons team hard voor.”

“ZONL gaat de komende jaren veel nieuwe huisvesting bouwen. Momenteel werk ik veel in woonzorgcentrum Wittesteijn. Dat is toch een wat ouder pand en voldoet niet meer helemaal aan de eisen van deze tijd. Zowel ik, als de bewoners en de collega’s in de zorg kijken uit naar de nieuwbouwplannen die er voor zijn.”

 

Meer informatie

Heb je vragen over het werk als conciërge aan Edwin? Stuur ons jouw vragen dan toe en wij zorgen dat je antwoord krijgt. E-mail ons via: werkenbij@zorggroep-onl.nl o.v.v. ‘Edwin & ZONL’

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je ook bij ZONL komen werken? Bekijk dan snel ons vacatureoverzicht en ontdek of wij vandaag al jouw droombaan beschikbaar hebben. Staat jouw uitdaging nog niet in ons vacatureoverzicht? Maak dan een jobalert aan. Dan brengen we je vanzelf op de hoogte van nieuwe vacatures bij de Zorggroep.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij