Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Imca Marina treedt op tijdens Seniorenmiddag Pieperfestival

Op vrijdagmiddag 13 september treedt Imca Marina op tijdens de jaarlijkse Zorggroep Seniorenmiddag van het Pieperfestival. Ook het duo de Golden Oldies is van de partij. Deze gezellige middag wordt georganiseerd door StEP in samenwerking met Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De tent op het Evenementterrein Marknesserweg is vanaf 13.00 uur geopend en het programma start om 14.00 uur.

De bezoekers worden deze middag, op het plein voor de tent, muzikaal ontvangen door Drift, een echte Polderband. In de feesttent maakt u samen met het duo Golden Oldies een reis door de tijd. Deze leuke middag wordt afgesloten met de zonnige Spaanse klanken van Imca Marina.

Imca Marina

Hindrikje Imca Bijl, artiestennaam Imca Marina, timmert al vanaf 1959 aan de weg als zangeres. De jaren ’60 en ’70 vormen het hoogtepunt in haar carrière, waarin ze niet alleen met Nederlandstalig repertoire scoort, ook haar Duitse liedjes worden hits. De naam Imca Marina is voor altijd verbonden met het lied Viva España, haar grootste hit uit 1972.

Golden Oldies

Het duo Golden Oldies neemt de bezoekers mee in een muzikale reis die begint in de jaren 20 en eindigt in het heden. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day en de Beatles komen voorbij. Ook liefhebbers van Nederlandstalige hits komen aan hun trekken. Tijdens het optreden worden ook liedjes gezongen van Wim Sonneveld, Willy Alberti, Zangeres Zonder Naam, Conny Vandenbos en Frans Bauer.

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) is de grootste aanbieder van advies- en behandeling, verzorging en verpleging thuis, jeugd- en maatschappelijke zorg en wonen en zorg in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. ZONL sponsort de seniorenmiddag tijdens het Pieperfestival. Cliënten van Zorggroep Oude en Nieuwe Land kunnen met korting genieten van deze seniorenmiddag. Vanwege de herinrichting van De Deel wordt is het dit jaar op het Evenementterrein Marknesserweg.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze leuke en gezellige middag! Kijk voor meer informatie en de verkooppunten op www.pieperfestival.nl De kaarten kosten € 8,50 per stuk.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij