Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Bewoners Wittesteijn maken, samen met hun familieleden, kennis met hun nieuwe appartement in Golfslag

Een bijzonder moment. Dat was het zaterdag 23 september jl. voor een groot deel van de bewoners van woonzorgcentrum Wittesteijn. Samen met hun familieleden waren de bewoners uitgenodigd hun nieuwe appartement op de begane grond of eerste verdieping in appartementencomplex Golfslag te komen bekijken. Ook was het mogelijk in het appartement de maten op te nemen, zodat rekening kan worden gehouden met de inrichting. 

Op de begane grond van Golfslag komen mensen te wonen die intensieve zorg nodig hebben. Hier staat een prettig woon-leef klimaat voorop. Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) biedt daarbij de benodigde begeleiding, (verpleeg)zorg en behandeling met optimale veilige bewegingsvrijheid.  De bewoners en hun familieleden waren zaterdag erg tevreden over hoe het er allemaal uit komt te zien. “Het appartement ziet er erg mooi uit. De huis-/slaapkamer en de badkamer zijn erg ruim. Dat zal voor medewerkers van ZONL ook erg prettig werken zijn”, aldus één van de familieleden. 

Op de eerste verdieping komen tien appartementen voor mensen met een zorgvraag, waarbij het mogelijk is om hier met een partner te wonen. “Ik vind het heel mooi. Het appartement is groot en er valt veel licht naar binnen wat ik erg prettig vind. Daarnaast kom ik weer te wonen in mijn oude vertrouwde omgeving. Ik heb zicht op de woning waar ik jaren geleden heb gewoond”, aldus een bewoner die in één van de appartementen komt te wonen op de eerste verdieping. 

Het was een zeer geslaagde dag, aldus de bewoners, familieleden én de organisatie. “Een dag met veel positieve reacties. Men is vooral te spreken over de grote van de verschillende appartementen en ontmoetingsruimten. Maar ook op de tuin die wordt aangelegd is men heel enthousiast. Natuurlijk leven er ook nog vele vragen, en dat begrijpen we heel goed. Verhuizen naar een nieuwe woonomgeving is een grote verandering en kan dus spannend zijn.  We nemen alle vragen en opmerkingen mee en informeren iedereen hier te zijner tijd zorgvuldig over”, aldus Anne Kok, teammanager Huisvesting van ZONL. De bewoners van woonzorgcentrum Wittesteijn die in één van de appartementen op de tweede t/m zesde verdieping komen wonen worden op een later moment uitgenodigd voor een kijkdag.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij