Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Presentatie jubileumboek 'Wij zorgen' via livestream

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Zorggroep is onder meer het boek ‘Wij zorgen’ geschreven. Een prachtig boek met 12 eerlijke, indringende portretten van collega’s van ZONL over hun werk en hun drijfveren. 'Wij zorgen' wordt op donderdag 29 april a.s. om 11.00 uur gepresenteerd via een livestream-uitzending.

Samenwerking
Voorafgaand aan de overhandiging van het eerste exemplaar vindt een interessante discussie plaats over het behoud van goede zorg voor onze regio, waarbij het werken én samenwerken in de zorg belangrijke voorwaarden zijn. Voormalig Journaalpresentator, journalist en schrijver Gijs Wanders gaat in gesprek met diverse gasten. Hij ontvangt schrijfster van het boek Ieta Berghuis, Evelyn Finnema (Hoogleraar Verplegingswetenschap), wethouder Marian Uitdewilligen (namens de gemeenten Noordoostpolder/Urk),wethouder Trijn Jongman (gemeente Steenwijkerland), Albert Hilvers (bestuurder ZONL) én twee hoofdrolspelers uit het boek. Een interessante groep bij elkaar dus!

Dit alles is te volgen vanaf 11.00 uur via onderstaande link: https://onlineevents.luimesav.nl/wijzorgennuenindetoekomst

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij