Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Spel- en praatgroep KIES voor leerlingen basisscholen Noordoostpolder

Net als voor ouders is een echtscheiding voor kinderen geen gemakkelijke tijd. Boosheid, verdriet en verwarring zijn veel voorkomende gevoelens die dan bij kinderen leven. Sommige kinderen vinden het prettig om te weten dat er ook anderen zijn die hiermee te maken hebben. Speciaal voor deze kinderen is het KIES-programma ontwikkeld.

''We willen in het voor- en najaar van 2021, bij voldoende aanmeldingen, starten met een KIES-groep voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8'', aldus Manon Negerman, maatschappelijk werker van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

Kinderen In Echtscheiding Situaties
KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situaties en is een spel- en praatgroep waarbij kinderen samen met leeftijdsgenoten kunnen praten en waar ze herkenning kunnen vinden bij elkaar. Er zijn 8 bijeenkomsten gepland op maandagen van 15.30 tot 16.30 uur. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen zodat er voldoende aandacht is voor het kind. De spel- en praatgroep wordt gegeven door gecertificeerde KIES coachen en vindt plaatst in het zorggebouw van Zorggroep Oude en Nieuwe Land aan de Kometenlaan 1 in Emmeloord. Opgaven kan tot 10 mei 2021.

Aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Manon Negerman via telefoonnummer (0527) 63 03 91 of e-mail: m.negerman@zorggroep-onl.nl

De medewerkers van Zorgroep Oude en Nieuwe Land hanteren in het kader van COVID-19  de richtlijnen van het RIVM.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij