Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Armani & ZONL

Armani, 30 jaar, werkt sinds 2011 bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De uit Emmeloord afkomstige verpleegkundige, heeft al veel opleidingen in de zorg doorlopen. “Ik ben begonnen als helpende”, vertelt Armani, “en ben toen verzorgende IG geworden. Vervolgens heb ik de verpleegkunde opleiding gevolgd en nu volg ik de Hbo opleiding Dementiezorg. Ik ontwikkel mezelf al ruim 10 jaar doorlopend!”

“Ik wist toen ik jong was niet goed wat ik wilde gaan doen. Tijdens een stage tijdens mijn opleiding tot Helpende kwam ik in meerdere sectoren terecht. De kinderopvang, de ouderenzorg en in de gehandicaptenzorg. Daar ontdekte ik dat ik echt gemaakt ben voor het werken met ouderen. In mijn verdere loopbaan ontdekte ik dat het werken met cliënten met dementie écht mijn passie is.”

Blijven leren en doorgroeien

“Ik vind het werken in de zorg zo leuk, omdat ik enorme doorgroeimogelijkheden heb”, vertelt Armani. “Ik ben ambitieus en het past bij me om me te blijven ontwikkelen. Ook ZONL past bij me. Het bieden van betrokken zorg, echt kijken naar de bewoner en welke ondersteuning hierbij past, vind ik heel uitdagend. Samen met mijn collega’s maak ik er elke dag weer iets moois van. We werken samen en zijn een team met één taak: het voor de bewoners zo betrokken en cliëntgericht mogelijk maken.”

Net een familiebedrijf

“ZONL begint bijna een familiebedrijf te worden voor mij. Mijn moeder en tante werken in woonzorgcentrum Wittesteijn en mijn zusje en schoonmoeder werken, net als ik, in verpleeghuis Talma Hof. Het is heel vertrouwd. En mijn goede vriendin Samantha heb ik enthousiast gemaakt om ook in de zorg te komen werken. Zij volgt nu de BBL-opleiding tot verzorgende IG! Hoe meer mensen ik kan enthousiasmeren om ook in de zorg te komen werken, hoe beter!

 

 

Meer informatie

Heb je vragen over het werk als verpleegkundige aan Armani? Stuur ons jouw vragen dan toe en wij zorgen dat je antwoord krijgt. E-mail ons via: werkenbij@zorggroep-onl.nl o.v.v. ‘Armani & ZONL’

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je ook bij ZONL komen werken? Bekijk dan snel ons vacatureoverzicht en ontdek of wij vandaag al jouw droombaan beschikbaar hebben. Staat jouw uitdaging nog niet in ons vacatureoverzicht? Maak dan een jobalert aan. Dan brengen we je vanzelf op de hoogte van nieuwe vacatures bij de Zorggroep.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij