Voorlezen:

Lettergrootte:
Lees meer

Zorggroep Oude en Nieuwe Land sluit aan bij Uit-je Tent Festival 2023

De woonzorglocaties Wittesteijn, Hof van Smeden en Markehof van Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) sluiten dit jaar aan bij het jaarlijks meerdaags event het Uit-je Tent Festival. Het Uit-je Tent Festival is een event met allerlei activiteiten op en rond verschillende festivalterreinen. Ook kun je tijdens Uit-je Tent overnachten op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder. Bij ZONL kan dat op camping Wittesteijn, camping Hof van Smeden en camping Markehof.

Camping Wittesteijn
Extra bijzonder is dat je bij woonzorglocatie Wittesteijn nog één keer het vakantiegevoel opnieuw kunt ervaren. Wittesteijn wordt namelijk verkocht. Bewoners verhuizen vanaf september 2023 naar een nieuwe plek. De camping ligt in een rustige woonwijk, dichtbij een aantal winkels. En heb je geen zin om te koken? Geen probleem. Je kunt hier tegen een kleine prijs mee-eten in het restaurant. 

Voor onze bewoners is het erg gezellig dat er mensen komen kamperen. “Ik ging vroeger altijd met het gezin naar Muidenberg. Later hebben we een vaste standplaats gekocht in Lelystad.

Ik genoot volop van het contact dat ik op de camping had. Lekker samen eten en drinken met campinggasten vond ik erg leuk”, aldus mevrouw van de Brink die dan zeker even een kijkje komt nemen op de camping.

Camping Hof van Smeden
Op loopafstand van het centrum van Emmeloord vind je camping Hof van Smeden. De camping is van allerlei gemakken voorzien. Zo is er een waterpunt aanwezig en een stroompunt waar je gebruik van kunt maken. Binnen in woonzorgcentrum Hof van Smeden is een gezamenlijke badkamer met douche en toilet aanwezig. Ook is er een aparte toilet die gebruikt kan worden.

Heb je een huisdier? We begrijpen dat je daar niet zonder kunt. Neem je huisdier dus gerust mee naar de camping. Op de camping worden diverse activiteiten georganiseerd. Wat deze zijn, blijft nog een verrassing. En heb je geen zin om te koken? Geen probleem. Je kunt hier tegen een kleine prijs mee-eten in het restaurant.

Bewoners van woonzorgcentrum Hof van Smeden kijken uit naar je komst. Ze vinden het erg leuk om een praatje met je te komen maken.

Enthousiast geworden? Kom met je caravan of tent naar camping Hof van Smeden.

Camping Markehof 
In het groene hart van Marknesse vind je camping Markehof. De camping is alleen bedoeld voor familieleden van onze bewoners van woonzorgcentrum Markehof. In totaal zijn er vier campingplaatsen beschikbaar (voor tent en/of caravan).

Je kunt heerlijk fietsen door en rond Marknesse. Tijdens het fietsen ervaar je het gezellige dorpsgevoel.

Op de camping worden diverse activiteiten georganiseerd. Wat deze zijn, blijft nog een verrassing. En heb je geen zin om te koken? Geen probleem. Je kunt hier tegen een kleine prijs mee-eten in het restaurant.

Interesse? Boek snel!
Er zijn maar enkele plekken beschikbaar bij de campings van ZONL. Dus heb je interesse? Ga snel naar de website van het Uit-je Tent Festival en reserveer je plekje.

Meer nieuws

Klaver
Bellen Werken bij